„unuka-sam-video-samo-na-internetu,-cerka-i-zet-me-zlostavljaju“:-otac-megan-markl-u-novoj-ispovesti-otkrio-nove,-sokantne-detalje

01.09.2019. 13:46

Situacija u porodici Megan Markl se ne smiruje. Njen otac ponovo privlači pažnju šokantnim izjavama.

Tomas Markl ponovo ćerki zadaje glavobolje Foto: Profimedia

Tomas Markl je ponovo progovorio za britanske medije i rekao da je veoma tužan jer nije upoznao ni unuka ni zeta, a njegova ćerka Megan mu nije poslala čak ni sliku malenog Arčija. Unuka je video, kaže, na slikama na internetu kao i ostatak sveta.

U dugoj ispovesti koju je dao britanskom Dejli Mejlu, Tomas Markl kaže da njegova ćerka Megan Markl laže oko svog školovanja i da joj je on platio apsolutno sve troškove fakulteta, kao i putovanja u Englesku, Španiju i Argentinu.

– U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da je sama sebi plaćala školovanje. To je neistina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam se o tome oglašavao ranije jer je Megan bila trudna – kaže Tomas.

Voleo bi, kaže, da vidi unuka Arčija i da vidi da li dečak ima “Markl nos” koji imaju i on i njegova ćerka. Smatra da ga Megan i Hari zlostavljaju time što su ga potpuno izbacili iz života, a zeta je nazvao i licemerom.

– Vidim da Hari voli da unajmljuje privatne avione. Mogao je tako da dođe i u Meksiko i da zatraži ruku moje ćerke od mene. Licemerni su. Prave se da pomažu ljudima, a sopstvenu porodicu su izbacili iz života – kaže Tomas Markl.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.