upala-mozga-na-slici-je-nasa-manekenka-ali-da-li-mozete-da-je-prepoznate-u-ovom-drustvu

22.03.2019. 13:33

Prvi pogled na manekenku Zoranu Kostić Obradović može da vas zbuni. Niste sigurni da li gledate u Lindu Evanđelistu ili Milu Jovović. Ne treba vam mnogo kako biste shvatili da je Zorana bez dileme jedna od najlepših manekenki na našim prostorima.

Mila, Zorana i Linda Foto: Mitar Mitrović, profimedia / RAS Srbija

Zorana je u svet mode zakoračila sa šesnaest godina. Nakon završene srednje škole otišla je u Milano i zaplivala u internacionalnim manekenskim vodama.

Radila je u Japani i Evropi za modne marke „Šanel“ i „Jamamoto“, bila je deo editorijala španskog „Voga“, „El-a“ i „Meri Kler“.

Pored rada u modnoj industriji Zorana se okušala u glumačkoj profesiji. U domaćem horor filmu „Mamula“ Milana Todorovića tumači lik sirene koja zavodi posetioce ostrva svojom pesmom.

Ako imamo u vidu da su u mitologiji sirene predstavljene kao lepotice čarobnog glasa koje opijajućom pesmom zavode mornare i odvode ih sa sobom na dno mora, onda je Zorana bila logičan izbor.

Zorana je u braku sa fotografom Mišom Obradovićem 18 godina.

Manekenka se povukla iz medijskog života, dok je njen suprug i dalje aktivan u svojoj profesiji i pre nekoliko godina samo ga gledali u rijaliti programu „Prvi srpski top model“.