upoznali-su-se-na-fakultetu-i-vencali,-a-onda-su-nasli-fotografiju-iz-detinjstva:-od-price-koja-krije-iza-nje-podilazi-jeza

Hajdi i Ed su se upoznali kada su imali šest godina na jednoj turskoj plaži. Brzo su postali prijatelji, igrajući se na plaži i stidljivo se držeći za ruke. Bilo je to 1997. godine kada je Hajdi Parker iz Šefilda bila na odmaru sa svojom porodicom, dok je Ed Savit, iz Putnija, jugozapadnog Londona, bio sa svojom porodicom.

Ali, sve što je lepo kratko traje, tako je bilo i s Hajdi i Edom. Ili možda nije?

Heidi i Ed su se ponovo sreli kao studenti na Univerzitetu u Njukaslu. Hajdi je studirala ekonomiju i menadžment, a Ed psihologiju. Za vreme prve godine na fakultetu, Ed se preselio u kuću u kojoj je Hajdi nekad živela.

Ponovo su se spojili tako što je Ed dodao Hajdi na Fejsbuku i pitao je za pomoć. Nije znao kako se koristi mašina za pranje veša. Pronašao je jedan oglas na kojem je bila adresa bivše stanarke, Hajdi, i tako joj poslao poruku.

Nakon što joj je poslao poruku, Hajdi je odlučila da mu pomogne, a kako kaže, bio joj je i zgodan. Nekoliko nedelja kasnije upoznali su se slučajno u izlasku i počeli da se viđaju. Nakon trećeg sastanka bili su nerazdvojni.

Nakon fakulteta kupili su zajednički stan u Vandsvotu, London. Onda su se 2015. godine verili. Nekoliko meseci kasnije kada su večerali sa svojim majkama Kej i Fionom počeli su da pričaju o detinjstvu. Tako je Hajdina mama Kej rekla da je Hajdi kao dete, na odmoru u Turskoj, imala dečka koji se zvao Ed. Kasnije joj je poslala sliku i svi su bili zapanjeni kad su shvatili da se radi o istom Edu.

Kada je Fiona čula tu priču, ispustila je čašu vina iz ruke. Kej nije mogla da izbije tu priču sebi iz glave pa je, kada su gosti otišli, otišla na tavan i našla te slike sa letovanja iz Turske.

Hajdi je rekla da se ne seća susreta s Edom kad su bili deca. Slike su im jedina sećanja iz tog razdoblja. Za svoje venčanje napravili su pozivnicu prema njihovoj prvoj slici iz detinjstva. Samo sada nisu pozirali na plaži, nego na balkonu, ali gotovo identično obučeni.

Venčali su se 2016. godine, a na medeni mesec su išli na Maldive, natrag na plažu jer su se i upoznali na plaži. Osim toga, nedavno su posetili i Bodrum, mesto u Turskoj gde su se prvi put upoznali.