upravo-je-napunila-53-godine,-a-njene-grudi-i-dalje-prkose-gravitaciji:-salmina-fotka-u-kupacem-nije-za-one-slabog-srca

02.09.2019. 10:40

Zanosna Meksikanka danas puni 53. godine, a rođendan je obeležila jednom vrelom fotografijom.

Salma, srećan ti rođendan! Foto: Instagram

Da su godine za nju samo brojka u ličnoj karti, još jednom je dokazala. Salma Hajek je napunila 53. godine, ali njena figura u kupaćem kaže drugačije.

Da, sutra punim 53. Pa?! – napisala je sinoć Salma na svom Instagram profilu pored fotke na kojoj pokazuje obline u malenom tirkiznom bikiniju.

Zanosna Meksikanka poznata je po brojnim filmskim ulogama kao što su „Od sumraka do svitanja“, „Divlji zapad“ i „Desperado“. Prošle godine se našla u centru pažnje kada je progovorila o seksualnom zlostavljanju u Holivudu. Otkrila je neugodne situacije s Harvijem Vajnstinom u kojima se našla dok su 2002. godine zajedno radili na filmu „Frida“.

Udata je za milijardera Anrija Fransou Pinoa, a nedavno su, po treći put obnovili bračne zavete nakon 10 godina braka. Prvi put su se venčali u Parizu, a uprkos tome što je njihovo venčanje bilo kao iz bajke, Salma je sve vreme ronila suze. Naime, Salma je bila nezadovoljna izgledom svadbene torte.

– Imala sam najbolje venčanje na svetu. Bilo je neverovatno i sve je bilo savršeno. Osim torte. Torta je bila užasno ružna. Imala je oblik modernog svemirskog broda i bila je ukrašena nekim kuglicama i čudnim stvarima. Uopšte nije izgledalo kao torta i nije imalo nikakve veze s venčanjem – rekla je svojevremeno i dodala kako je od očaja briznula u plač i samo je želela da niko ne gleda u tu strahotu.

Salma važi za jednu od najlepših žena na svetu, a čini se da joj godine nimalo ne škode pa tako ova crnka i u 53. godini života mami uzdahe muškaraca širom sveta.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.