upravo-je-zauzela-prvo-mesto-na-listi-100-najfatalnijih-zena-na-svetu,-a-nedavno-ju-je-decko-brutalno-ponizio-i-jos-se-oporavlja-od-toga!

Lepa manekenka našla se na vrhu “Hot 100” liste, a ovim povodom nastale su i erotične fotografije na kojima ona pozira u providnom bademantilu, a potom i u izazovnom bodiju sa štrasom.

Ona je ove provokativne ie fektne fotografije podelila i na svom Instagram profilu, a obratila se i svojoj publici istakavši da i dalje ne može da poveruje da je baš ona pobednica.

“Uvek sam se divila ženama na Maxim 100 listi. Bilo je toliko puno pametnih i uspešnih žena koje su inspirisale mene i moju karijeru na tako puno načina, a sve to mi ovu naslovnu stranu čini još značajnijom. Ovo mi i dalje deluje nestvarno! Hvala puno magazinu Maxim za priliku, kao i svim ljudima koji su radili na ovome sa mnom”, napisala je ona uz fotku koju je podelila sa svojih 4 miliona pratilaca.

Podsetimo, ova 27-godišnjakinnja ima zavidnu karijeru – proglašena je za Mis Amerike, a 2012. pokupila je lentu Mis Univerzuma!

Pored modelinga i manekenstva, bavi se i glumom, a ima i privatni biznis – suvlasnica je jednog restorana na Roud Ajlandu. Takođe, okušala se i u dizajnerskim vodama, pa je u saradnji sa poznatim brendom “Express” dizjanirala i žensku kolekciju.

Inače, Olivija je poznata i kao svojevrsna ikona stila, pa je gotovo u svakoj prilici besprekorno obučena, a ženama širom sveta posebno se dopadaju njene street style varijante.

I dok na poslovnom planu briljira, u ljubavi joj ne cvetaju ruže… Naime, ona je godinama bila u vezi sa igračem američkog fudbala Denijom Amendolom, no ova veza zapala je u krizu kada je prošle godine on prevario manekenku na oči celog sveta.

Deni je viđen na plaži u Majamiju sa sportskom novinarkom Bjankom Peters, dok je Olivija u to vreme bila u Los Anđelesu. Nakon toga, slavna Amerikanka objavila je na Instagramu storije koji su aludirali na raskid, ali ih je ubrzo i obrisala. Šuškalo se o pomirenju ovog para, ali stvari nisu još uvek definisane.

Podsetimo, lista Maxim 100 pokrenuta je 2000. godine, a dosadašnje pobednice su između ostalog Hejli Boldvin, Džesika Alba, Keti Peri, Tejlor Svift, Majli Sajrus, Kejt Apton…