U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

    KURŠUMLIJA- Radnici zaposleni na Javnim radovima u koordinaciji sa radnicima  Javnog Komunalnog preduzeća privode kraju radove na  sečenju rastinja i na sređivanju stepeništa koje vode do kosturnice palih boraca od ’41-’45.godine i do manastira Svetog Nikole iz XII veka. Kako ističu sa sređivanjem  su započeli u ponedeljek, nakon sređivanja groblja, i radove privode kraju.

    -Svakodnevno skupljamo flaše koje se ovde konstantno bacaju. Mi smo predložili da se ovde postave dve kante za otpatke kako bi svi ti mladi ljudi odložili praznu ambalažu na adekvantan način, i čuvali svoju okolinu. Osim toga ovde je kosturnica stradalih što ne bi nikako trebalo da se zaboravi, a preko puta je manastir. Oduvek se na ovom mestu okupljaju mladi  i trebali bi svi da pokažemo da nam je stalo da uvek bude čisto.  Mi koji radimo da održavamo čistoću a i građani da budu savesniji-istakla je Ljiljana Milovanović.

    Pročitajte i…  (Video) Bogat program obeležavanja 850 godina Nemanjinih zadužbina, pozvani najviši državni funkcioneri

    Radnike koje smo  zatekli kako vredno rade, kazali su da posao nije lak ali kada sve završe i pogledaju kako je sada sve ambijentalno lepše, počev od pogleda koji se pruža prema gradu, koji je prelep, jer se sada sve jasno vidi  jer je rastinje uklonjeno, a stepenište je skoro bilo uraslo, do toga da je briga za lepši grad na prvom mestu.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471386