usla-je-u-apartman-i-uradila-nesto-od-cega-se-zeludac-prevrce:-posle-ove-slike,-nikad-vise-na-odmoru-necete-koristiti-kuvala-i-ketlere

17.08.2019. 10:54

Sledeći put kada vas u apartmanu ili hotelskoj sobi sačekaju džezva ili ketler, kladimo se da ćete razmisliti dva puta pre nego što ih iskoristite.

ketler Foto: Twitter

Jedna žena sva ponosna otkrila je svoju „caku“ sa ketlerom i ako vam se prevrne želudac, znajte da nikako niste jedini.

Naime, ona je, kako kaže, potpuno neočekivano dobila menstruaciju na odmoru. Rešila je da otkuva veš u – ketleru i još imala obraza da to okači na društvene mreže kao sjajnu foru.

KetlerFoto: Twitter

– U hotelu sam, nenadano sam dobila menstruaciju i zaboravila sam rezervni veš, ali sam se setila dobrog rešenja da operem gaće. Brzo je i higijenski – pohvalila se.

Inače, ona nije prva došla na ovu gnusnu ideju – pre dve godine mnogo hotela širom sveta izdalo je javni apel gostima da ne kuvaju veš u ketlerima. Tim povodom je i mikrobiolog iz Oklenda, dr Heder Hendrikson, upozorila da postoji mnogo bakterija otpornih na visoke temperature koje mogu da budu opasne po zdravlje.

– Te bakterije vas neće razboleti ako ih progutate, ali samo njihovo prisustvo u određenim okruženjima navodi ih da proizvode toksin koji je potencijalno smrtonosan za ljude – upozorila je dr Hendrikson.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.