Uspešna godina za ustanove kulture

  U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Član Gradskog veća za kulturu Milica Erić priredila je prijem za direktore ustanova kulture-Narodnog muzeja Toplice, Narodne bibliteke “Rade Drainac“, Istorijskog arhiva “Toplice“, Kulturno obrazovnog centra “Toplica“ i Doma kulture “Radivoj Uvalić Bata“.

  -Tradicionalni sastanak sa direktorima prokupačkih ustanova kulture, prilika je da sumiramo rezultate na kraju ove godine, kao i da porazgovaramo o planovima za narednu godinu. Želim da istaknem da su direktori prokupačkih ustanova kulture vredno i predano radili, što najbolje mogu da potvrde naši sugrađani kojima smo tokom cele godine omogućili da uživaju u raznovrsnim kulturnim sadržajima, istakla je većnica Erić.
  Ona je dodala da su ovakvi rezultati postignuti zahvaljujući podršci Ministarstva kulture i informisanja, koje je odobrilo sredstva za realizaciju mnogih projekata koji su kulturu našeg grada unapredili i podigli na viši nivo.
  -Nadam se da će nam i nastupajuća godina biti uspešna kao i protekla, dodala je Milica Erić i svojim saradnicima i građanima Prokuplja, poželela uspešnu 2020. godinu.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476060


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...