U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  KURŠUMLIJA- FS RIS proglasio je utakmicu Kosanica-Topličanin utakmicom visokog rizika. Zbog toga su u skladu sa propisima preduzete određene mere u cilju bezbednosti. Povodom toga OFK Kosanica je izdala sledeće saopštenje:

  “OFK Kosanica Kuršumlija obaveštava javnost da je za utakmicu 28. kola Zone Zapad između Kosanice i Topličanina,  koja se igra u subotu, 25. maja, sa početkom u 17.30 sati odštampano 1.000 ulaznica. Ulaznice se mogu podići na gradskom stadionu od 22. do 24. maja u vremenu od 12 do 15 sati. Ulaznice su besplatne.

  Nakon sastanka svih bezbednosnih struktura i službi koje su zadužene za obezbeđenje ove utakmice odlučeno je da ulaz na stadion bude omogućen samo uz ulaznicu. Apelujemo na gledaoce da na vreme podignu ulaznice jer u suprotnom neće moći da uđu na stadion”, stoji u saopštenju.

  Prema rečima predsednika Kosanice Radovana Erakovića klub je u cilju bezbednosti a u skladu sa propisima koji regulišu ovakve utakmice angažovao privatno obezbeđenje koje će se starati o redu na utakmici. Organi bezbednosti su obišli gradski stadion u Kuršumliji i preduzeći određene mere na tribinama kako bi se sprečio bilo kakav incident.

  Kako smo saznali Topličanin će dobiti 50 karata za svoje navijače.

  Podsetimo u nedelju na utakmici između Jastrepca i Kosanice, koja je odigrana u Blacu, došlo je do tuče između navijača Topličanina i Kosanice. Reagovala je i policija i uhapsila nekoliko navijača.

  Inače, Topličanin je faktički osvojio titulu a Kosanica ima samo teoretske šnase da ga prestigne ali tenzije su još uvek jake. Pred ovu utakmicu navijači ova dva kluba se na društvenim mrežama  žestoko prepucavaju.

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466551