uticajne-zene-srbije-rekla-sta-misle-o-muskarcima-kazu-da-je-ovo-tajna-srece-veze-i-morate-da-se-slozite-sa-njima

Gošće su bile blogerka Tamara Kalinić, pevačica Snežana Đurišić, glumica Mirjana Karanović, pevačica Sara Jovanović i voditeljka Tijana Prica.

Diskusija koju su vodile jedna je od najzanimljivih koja se desila u poslednje vreme na malim ekranima.

Pričajući o tome šta je važno da bi jedna veza funkcionisala, Mirjana je naglasila da partneri u jednom momentu moraju da jedno drugom kažu ciljeve, želje i očekivanja od veze.

Sa tim su se složile i ostale gošće, a ako se muškarcu ne svide vaše želje, kako su rekle, onda on i nije za vas.

Majstor planiranja veze, ali generalno života je Tijana koja je u 17.odredila “kada će se udati, kada će diplomirati… ” I sve je ispunila osim što je “promašila” sa venčanjem pa je zakasnila jednu godinu.

Voditeljka je u 17. godini počela vezu sa sadašnjim suprugom sa kojima je dobila dete. Njihov odnos je poput onih starih zaboravljenih veza, u kojima se zna šta radi muškarac, a šta radi žena, a u kojoj ima mnogo romantike.

Obratite pažnju na Tamarinu obućuFoto: RTV Pink Official / youtube

Gledaoci su saznali i da je svetski poznati bloerka zauzeta, a da dečka na Instagramu ne pokazuje da ga “druge ne bi ukrale”.

Podsetila je na svoju poslovnu priču kako je, na zaprepašćenje roditelja, odustala od posla farmaceuta i postala blogerka (koja jednom objavom zaradi godišnju farmaceutsku platu), a i kako je nedavno otkrila koliko je romantično slanje pisama.

Tamara nikada nije prilazila prva mladićima, a kada je u pitanju njena sadašnja veza, počela je prvim zajedničkim korakom nje i njenog partnera.

I važno je, njoj muškarac ne treba zbog ovoga ili onoga, već zato što ga jednostavno želi u svom životu.

Snežana se, takođe, drži toga da sve treba da počne od muškarca pa je tako krenula i njena ljubav sa ginekologom

Mirjana koja je u sjajnoj formi, na prvi korak se odvažila nakon filma “Petrijin venac” kada je 1980. prva prišla mladiću na letovanju i urodilo je plodom- bili su zajedno.

Treba joj sad partner da sa njim uživa u miru.

Sari Jo je na početku bitno da ima “fatalističke strasti”, voli kada je dečko kreativan i kada joj priređuje iznenađenja. Jednog takvog “najviše” pamti.

I kao što je Mira rekla na početku emisije, žene moraju da budu samouverene i da znaju šta žele. Nažalost, mnoge su vaspitivane da budu drugačije.