uveliko-se-prica-da-kalina-postaje-drugi-put-mama-kad-vidite-koliko-se-promenila-za-15-godina-shvaticete-vaznu-istinu-o-buducoj-dvostrukoj-mami

Kalina Kovačević (35) koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u petom je mesecu trudnoće, saznaje “Scena”.

A u svetu glume je od detinjstva pa je sa osam godina igrala u “Maloj šali”, zatim i u “Aurori”, pa u kratkom filmu “Beži zeko, beži “, da bi 2004. zaigrala u seriji “Jesen stiže, dunjo moja” Ljubiše Samardžića.

Kalina Kovačević u seriji “Jesen stiže, dunjo moja”Foto: youtube

U popularnoj televizijskoj priči glumila je Anicu Granfild, a kada se uporede njene slike iz serije emitovane 2004. i današnje fotografije, razlike među njima su minimalne.

Imajući u vidu Kalinine godine, rano je za veće transformacije izgleda, ali i pored toga ovakva pobeda nad vremenom, nad decenijom i po koliko je prošlo od premijere serije, veoma je retka.

Uostalom, sigurno u svojoj blizini imate niz primera velikih transformacija izgleda.

Lepa Kalina KovačevićFoto: youtube

Ćerka glumice Ljiljane Blagojević i scenariste Siniše Kovačevića na svojoj strani ima odličnu genetiku, i kada je izgled i kada je talenat u pitanju.

Mama male Mione koja je igrala i u “Gorkim plodovima” i u “Mirisu kiše na Balkanu”, svoje glumačko umeće pokazala je i kao prvakinja drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Radostan događaj čeka je za četiri meseca, a u potrazi za detaljima o njenom partneru, saznalo se da je poreklom iz Užica, da srednjoškolsko obrazovanje nastavio u Americi, da je diplomirao na Giford koledžu u Severnoj Karolini i da već 12 godina radi na planetarnom projektu u CERN-u, navodi “Telegraf.rs”.

Glumica iza sebe ima brak sa Radetom Ćaldovićem u kojem je dobila ćerku Mionu. Nje skrivala da je porođaj bio komplikovan, a ni da je, kako je 2016. izjavila u emisiji “Magazin in”, doživela klinčku smrt, nakon komplikacija izazvanih sepsom.

“Otkadaa sam doživela kliničku smrt naučila sam da budem žena sa samopouzdanjem. Od tada potpuno drugačije razmišljam i ne zanima me šta će ko pomisliti o meni. Stvarno želim da živim život, a ne da ga životarim. To bih preporučila svima”, poručila je.