uz-novu-blic-zenu-dva-hit-naslova-savrsena-za-praznike!-uz-roman-ostani-tu-na-poklon-dobijate-neseser

25.04.2019. 15:51

Uz novi broj Blic žene, u subotu, 27. aprila, za samo 249 dinara, u delu tiraža potražite fantastičan roman Margaret Macantini „Ostani tu“ i na poklon ćete dobiti i sladak neseser, neophodan u svakoj ženskoj tašni. Očaraće vas dramatična priča o borbi lekara za život ćerke.

Uz bestseler Margaret Macantini na poklon dobijate i neseser Foto: Žena / RAS Srbija

Suočen sa svojom savešću lekar pokušava da osmisli i opravda čitav prethodni život. Tajna veza sa siromašnom devojkom sa periferije za njega je predstavljala oazu ljubavi i sreće. Odnos koji je počeo nečim što je ličilo na silovanje i mržnju, razvio se u bezuslovnu ljubav i posvećenost.

Priča o životu od mržnje do bezuslovne ljubaviFoto: promo / RAS Srbija

U noći kada se rađa njegova zakonita ćerka, događa se tragedija. Dve sudbine i dve ljubavi simbolično su se mimoišle na pozornici života.

Nova BLIC ŽENA na kioscima je 27. aprilaFoto: promo / RAS Srbija

„Osvajanje Kejti“, Helen Hart je još jedan roman koji ćete voleti, a naći ćete ga u delu tiraža nove BLIC ŽENE po ceni od 299 dinara.

Neuzvraćena ljubav se nikad ne zaboravljaFoto: promo / RAS Srbija

Kejti Bej je od tinejdžerskih godina zaljubljena u Čeda Makreja. Posle nespretnih pokušaja da ga osvoji, Kejti je otputovala u Evropu na studije, nadajući se da će u novom okruženju zaboraviti na neuzvraćenu ljubav. Nekoliko godina kasnije vraća se kao predivna svetska žena, što Čadu, osvedočenom ženskarošu i neženji, nije moglo da promakne…