uzalud-ga-je-skrivala-rukama-svi-su-gledali-u-ogroman-dekolte-skarlet-johanson-jer-jedan-sekund-nepaznje-otkriva-sve

12.04.2019. 12:59

Po mišljenju mnogih muškaraca, glumica Skarlet Johanson poseduje najbolji dekolte u Holivudu, pa tako ne čudi što su na premijeri novog filma „Avengers: Endgame“ sve oči bile uprte baš u nju.

Skarlet Johanson Foto: Profimedia

Slavna američka glumica Skarlet Johanson jedno vreme napravila je pauzu sa pojavljivanjima na crvenim tepisima i u medijima, ali to će se sada, s početkom prikazivanja najnovijeg filmskog hita, Marvelovog „Avengers: Endgame“ gde glumi Crnu udovicu, i te kako promijeniti. A čini se da je plavokosa lepotica za to i više nego spremna, posebno ako je suditi po neverovatnom autfitu u kojem se pojavila na londonskoj premijeri i kojim je mnoge doslovno ostavila bez teksta.

Skarlet na premijeri u LondonuFoto: Profimedia

Skarlet je nosila satensko crno odelo američkog dizajnera Toma Forda sastavljeno od klasičnih pantalona i sve samo ne klasičnog sakoa.

Model upečatljivog kroja s jedne strane izgleda kao običan elegantan sako, a s druge strane, na kojoj nema rukava, kao korset sa asimetričnim otvorom na grudima koji mnogo toga ne prepušta mašti.

Dekolte kakav se ne viđa svaki danFoto: Profimedia

Glumica ispod nije nosila grudnjak, pa je prilikom kretanja po crvenom tepihu i poziranja bila vrlo pažljiva jer dobro zna da ovakav sako ne dopušta ni sekundu neopreznosti.