„uzmite-nam-pare,-ne-pitamo-koliko-kosta“:-tinejdzeri-odlepili-na-sandale-koje-izgledaju-kao-da-su-ispale-iz-kontejnera

03.08.2019. 11:47

Tinejdžeri su vazda bili najbolja ciljna grupa za plasiranje kojekakvih bizarnih trendova. U današnje vreme, dovoljno je da njihov omiljeni jutjuber poseduje tu određenu stvar i odjednom je svi žele. Pa čak i ako je objektivno baš ružna.

Tinejdžeri odlepili na sandale koje izgledaju kao da su ispale iz kontejnera Foto: Instagram

Nećemo se praviti da i mi u tinejdžerskim danima nismo bili ovce za šišanje i često se oblačili kako nam ne priliči, ali ekspanzijom društvenih mreža apetiti dece postali su sve veći. Oni žele sve i odmah, a u to ovog leta spadaju i ove patika-sandale na sa višespratnicama umesto đonova.

Brend „Basso“ lansirao je ovog leta sandale koje po pertlanju i đonu podsećaju na patike i jedan su od ružnijih pari obuće koji smo videli ali, klinci su se upecali!

Srećom, nisu paprene i koštaju samo 50-ak evra (na sniženju), a prave se u više letnjih boja i sudeći po komentarima ovog leta su neviđeni hit.

„Au, brutalne su“, „uzmite mi pare, ne pitam za cenu“, „šteta što nemate i muške brojeve“, samo su neki od komentara na Instagram stranici ovog brenda koji u svom asortimanu ima pregršt modela „ružnih patika“ uključujući i one sa otvorenim prstima .

Kako se vama dopadaju?