vatrena-crnka-skinula-se-u-toples-u-52.-godini,-pa-pokazala-tajni-detalj-na-grudima-koji-nikada-nismo-videli:-fanovi-u-ekstazi,-a-instagram-je-eksplodirao!

25.04.2019. 11:37

Glumica Selma Hajek (52), koja već nekoliko nedelja boravi u Istri u Hrvatskoj, objavila je nedavno vreli selfi iz kreveta, a glumica je na fotografiji u toplesu, a na golim grudima pokazala je i tajni detalj koji publika do sada nije imala prilike da vidi.

Selma Hajek Foto: salmahayek / Instagram

Naime, Selma je otkrila „tajnu“ tetovažu ptice na levoj dojci, premda nije reč o onoj trajnoj, već je ista urađena za potrebe snimanja filma „The Hitman’s Wife’s Bodyguard“.

„Mali detalj tajne tetovaže Sonie Kincaid“, napisala je glumica, aludirajući na svoj lik u novom ostvarenju.

Na istom selfiju vidimo i koliko ova Meksikanka zanosno i mladoliko izgleda, čak i sa minimum šminke, a jedno je očigledno – godine joj ne mogu ništa, šta više izgleda sve bolje i bolje! Naravno, lajkovi i pozitivni komentari su se nizali kao „ludi“, pa za manje od 24 sata ova fotka ima 300.000 lajkova.

Inače, ova vatrena crnka poznata je po izazovnim fotografijama i ne libi se da na društvenim mrežama objavi čak i one koje nisu savršene i na kojima vidimo njene mane, zbog čega je publika posebno voli.

Podsetimo, Selma je od 2009. je u braku s Fransoa-Henrijem Pinoltom, a par ima i ćerku Valentinu Palomu.