vec-se-zna-ko-je-najtezi-buduci-kralj-u-novijoj-istoriji:-evo-kako-se-beba-saseks-razlikuje-od-ostalih-kraljevskih-beba

06.05.2019. 20:12

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su danas postali roditelji jednog zdravog dečaka teškog 3,2 kilograma. Evo po čemu se beba Saseks razlikuje od svojih kraljevskih rođaka.

Megan Markl je danas rodila zdravog dečaka Foto: Profimedia

Megan Markl se jutros porodila i na svet donela sina koji je pola kilograma lakši od treće bebe Kejt i Vilijama, dosadašnje najmlađe kraljevske bebe, malenog Luisa. Evo kako se po težini beba Saseks razlikuje od svojih kraljevskih rođaka.

Kejt Midlton je 2013. na svet donela Džordža, koji je tada proglašen najtežim budućim kraljem koji je rođen u skorijoj istoriji sa svojih 3 kg i 700 g.

Prva slika princa DžordžaFoto: Profimedia

Zatim je Luis, koji je rođen 23. aprila 2018, postao najveća kraljevska beba koja je rođena u poslednjih 100 godina sa svojih 3, 8 kg.

Princeza Šarlot došla je na svet 2015. godineFoto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža se porađala 10 sati sa princem Džordžem, a sa ćerkicom Šarlot porođaj se završio za dva sata.

Princeza Šarlot je rođena sa 100 grama manje nego njen stariji brat Džordž, tačnije sa 3 kg i 700 grama. Kao drugo dete Kejt i Vilijama, ona je četvrta u trci za presto.

Luis je proglašen za najvećeg budućeg kraljaFoto: Profimedia

Iako najmanja od svojih braće i sestara, beba Saseks nije ništa manje posebna, a mi sa nestrpljenjem čekamo da saznamo koje ime će joj ponosni roditelji nadenuti. Kladionice u Britaniji trenutno predviđaju da će se zvati Albert ili Artur.