veceras-ce-opet-na-teren,-a-sinoc-su-pokazali-kakvi-su-smekeri:-bobi-i-jokic-proslavili-pobedu-sa-svojim-lepsim-polovinama

12.08.2019. 16:20

Naši košarkaši su u subotu savladali Litvaniju, a publiku je naročito oduševila igra Bobana Marjanovića i Nikole Jokića.

Bobi i Nikola proslavili pobedu nad Litvanijom u velikom stilu Foto: Profimedia

NBA centri naše selekcije su na nakon pripremnog meča za Mundobasket u Kini izveli svoje lepše polovine na večeru u jedan beogradski restoran kako bi proslavili uspešnu utakmicu, a sve su zabeležili na Instagramu.

Jokić i Bobi sa svojim lepšim polovinamaFoto: Instagram

Iako se veoma retko pojavljuju zajedno, Nikola Jokić i Natalija Maćešić su još od srednjoškolskih dana u srećnoj vezi i upravo ona mu je najveći oslonac i podrška.

Njihova dugogodišnja romansa zainteresovala je i američke medije koje najviše intrigira podatak da ova mlada dama neprestano prati Jokića na različitim profesionalnim putovanjima.

I dok se Nikola i Natalija trude da svoj privatni život sačuvaju daleko od očiju javnosti, Bobi i Milica su drugi tip. Oni su veoma aktivni na društvenim mrežama i veliki deo svoje svakodnevice dele sa pratiocima, a razlika u visini od čak 60 cm pravi od njih atrakciju gde god da se pojave.