U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Stanovnici Draganje dobili su trotoare duž puta koji njihovo naselje povezuje sa gradom. Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu, Žarko Koprivica, trotoari u ovom naselju, u dužini od 900 metara, popločani su behaton pločama, a urađeni su i ivičnjaci. Za tu namenu, iz gradskog budžeta izdvojeno je oko pet miliona dinara.

  -Iako je ovaj deo puta izuzetno frekventan, do sada na njemu nisu postojali trotoari, tako da su pešaci morali da se kreću kolovozom. Izgradnjom trotoara, bezbednost je mnogo veća, kako za pešake, tako i za vozače. Od posebnog je značaja to što će deca sada mnogo brže i bezbednije da idu do škole i nazad, jer zbog blizine grada, đaci često pešače ovom deonicom, istakao je većnik Koprivica.

  Meštani ovog naselja kažu da ništa važnije nisu mogli da dobiju od lokalne samouprave i da im trotoari mnogo znače.

  -Prezadovoljni smo i zahvalni lokalnoj samoupravi, jer nam je omogućila da ovaj put, kojim svakodnevno prolazimo, dobije uređene trotoare. Sada će naša deca bezbednije da se kreću, nećemo toliko da strepimo, kazao je Goran Selvić iz Draganje i u ime svih meštana još jednom se zahvalio lokalnoj samoupravi što im je ovaj veliki problem rešila.

   

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468350