vencanica-iz-pakla-obrukala-se-pred-modnom-publikom-evrope-i-sveta-a-sad-je-optuzuju-za-plagijat

16.05.2019. 21:36

Venčanica iz pakla? Šok haljina iz devedesetih? Ana Odobescu iz Moldavije večeras je potpuno kiksirala u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije u Tel Avivu.

Predstavnica Moldavije šokirala Foto: Instagram

Ana je na Evroviziji pevala pesmu “Stay”, “Ostani”, a mi kažemo da ova haljina trajno ostane u devedesetim i da se ne vraća na modnu scenu.

Svakako joj na Evroviziji nije mesto.

Moldavija na EvrovizijiFoto: youtube

Ana je na scenu Evrovizije išetala u belom kratkom odelu sa plaštom. I doživeli smo modni flešbek koji nam nije prijao iako je imala zanimljiv performans na scenu na kojoj ju je pratila devojka u crnoj haljini, umetnica neobičnog crtanja.

Plenila je lepotom i ženstvenošću, ali čemu pobogu ovakva haljina? Baš ovakvi modeli su među najrizičnijim modnim izborima jer ili u njima zablistate ili u njima kiksirate za modne anale.

Mnogi na Instagramu misle drugačije pa kažu da je haljina sjajno rešenje pa govore. “Dopada mi se u ovoj haljini”. Mnogima je pažnju privukla i njena interpretacija. Ali mi modni utisak nismo promenili.

Ana u pevačkom zanosuFoto: youtube

A nama je pažnju privukao komentar u kojem se Ana i njen tužuju za plagijat nastupa Ukrajine iz 2011. godine. “Čekaj, da li je to ona devojka iz Ukrajine iz 2011?”.

🇲🇩 Moldova’s Anna Odobescu brings a beautiful, emotional, and artistic performance with her song Stay.#DareToDream #Eurovision #MDA pic.twitter.com/F0cv2V0AIj— Eurovision (@Eurovision) May 16, 2019

E, ovo je “kompliment” koji niko ne želi da dobije. Proverili smo da li su optužbe verodostojne. Podsetili smo se ukrajinskog nastupa pre osam godina. I čuvene bele haljine pevačice iz ove zemlje o kojoj se večeras uveliko priča.

Ukrajina 2011. na EvrovizijiFoto: Profimedia

Evo Mike Njuton iz Ukrajine koja je 2011. na Evroviziji izvela pesmu “Anđeo”. Zaista je nosila sličnu haljinu poput one u kojoj se predstavila pevačica iz Moldavije. Samo što je Mika otišla korak ka ekscentričnosti što je bio dobar potez.