vencanje-koje-niko-nije-ocekivao:-zvezda-igre-prestola-rekla-da-u-obicnoj-vencanici-i-svi-su-iznenadjeni-sto-nije-dosla-ona

02.05.2019. 14:06

Muzičko-glumački par, Džo Džonas i Sofi Tarner, rekli su sudbonosno „da“ sat vremena nakon nastupa pevača na Bilbordovoj dodeli muzičkih nagrada koja je održana prethodne večeri.

Sofi i Džo Foto: Profimedia

Džo i Sofi se zabavljaju od novembra 2016. godine i godinu dana kasnije već su bili vererni. Strpljivo su sačekali dve godine pre nego što su se zvanično venčali u Las Vegasu.

Džo na Bilbordovoj dodeli nagradaFoto: Profimedia

Sofi je završila obaveze u vezi sa serijom „Game of Thrones“ (Igra prestola) čije se emitovanje završava 19. maja, a Džo je prveo kraju album koji je snimio sa svojom braćom.

Sofi TarnerFoto: Profimedia

Sofi je Gučijevo odelo zamenila sa lepršavom belom venčanicom i velikim velom, a Džo je bio u standardnom sivkastom odelom sa belim cvetom na reveru.

Džo i SofiFoto: Diplo / Instagram

Venčanje Džoa i Sofi bi možda ostala potpuna tajnost da producent Diplo nije bio na listi zavnica, pa je na Instagram profilu objavio delove ceremonije.

Na snimku koji je Diplo objavio Džo i Sofi su se okrenuli jedno drugom i ponovili: „Obećavam ti da te nikad neću napustiti. Voleću te i verovati ceo moj život“.

Glumica Mejzi Vilijams, koja tumači lik Arje Stark u „Game of Thrones“ nije bila kuma Sofi, već supruga Džoovog brata Nika, Prijanka Čopra. Glumica će najverovatnije biti kuma ne velikom venčanju.

Naime, Džo je izjavio za medije da će se on i Sofi venčati u Francuskoj u toku leta, što znači da je ovo samo priprema pred veliki događaj.

Na ovu ceremoniju potrošili su čitavih 600 dolara!

Sudbonosno daFoto: Diplo / Instagram

Sofi Tarner u radio intervjuu sa doktorom Filom izjavila je da je u tinejdžerskim danima dok je snimala seriju patila od depresije i da se i dan danas bori sa njom.

DID JOE JONAS AND SOPHIE TURNER JUST CASUALLY GET MARRIED AFTER THE BILLBOARD MUSIC AWARDS pic.twitter.com/Bj1SyI5M4c— Nicole Lopez-Alvar (@nicolelovar) May 2, 2019

„Užasan mi je problem da ustanim iz kreveta. Sada je malo bolje. Kad vam neko kaže da vas voli, onda i vi počnete malo više da volite sebe nego ranije“.

Kako je Sofi objasnila njen život je mnogo kvalitetniji otkako je pronašla partnera koji je tu iz nju.