vencanje-o-kojem-ce-pricati-ceo-svet:-na-svecanom-rucku-se-pojavio-najpozeljniji-muskarac-na-svetu-i-glumica-koja-je-dosla-bez-trunke-sminke

29.06.2019. 09:29

Glumački par Zoe Kravic i Karl Glusman su na korak od izgovaranja sudbonosnog “da” pred matičarem. Ćerka muzičara – ženskog srca lomilica Lenija Kravica i zvezda serije “Nevine laži” (Big Little Lies) u Parizu zajedno sa izabranikom napravila je svečani ručak za porodicu i prijatelje pred venčanje. Kako su svetski magazini “People” i “Us Weekly” napisali u pitanju je događaj koji je okupio najpoznatije ljude Holivuda. Od Oskarovaca, pa do najpoželjnijih i najuspešnijih ljudi iz sveta šou-biznisa. Pogledajte galeriju.

Zatvori

Džejson Momoa

Zoin očuh i čovek koji mami uzdahe žena Džejson Momoa došao je u prisustvu ćerke koju je dobio u braku sa Lisom Bonet, Zoinom mamom.

Lisa Bonet

Zoina majka, Lisa Bonet, došla je obučena potpuno šik u njenom fazonu kombinujući uličnu i visoku modu.

Leni Kravic

Leni Kravic nije mogao da propusti svečani ručak pre venčanja svoje ćerke. I očekivano je došao u svom fazonu u srebrnom šljaštećem sakou koju je upotpunio ešarpom.

Šejlin Vudli

Šejlin Vudli zvezda serije “Big Little Lies” i filmova “Divirgent” i “The Fault in Our Stars” bila je na listi zvanica kao bliska koleginica Zoe Kravic.

Denzel Vošington

Glumačka veličina Denzel Vošington je došao u potpuno opuštenom izdanju na svečani ručak zbog svojih prijatelja.

Lora Dern

Glumica Lora Dern, čuvena Renata iz serije “Big Little Lies” i zvezda filmova “Park iz doba jure”, “The Tale” i “Wild” u svom dobro poznatom stilu došla je u pariskoj šik haljini.

Kara Delavinj

Model i glumica Kara Delavinj kao i obično došla je sa minimum šminke, odlično obučena.

Zoe i Karl

Zoe u topu i beloj suknji koji su prekriveni srebrnom mrežom izgledala je presrećno što će sa prijateljima i porodicom provesti dan u Parizu.