vera-je-mama-najskandaloznije-pevacice-sa-balkana-njenu-cerku-optuzuju-da-zavodi-zauzete-muskarce-a-evo-cime-se-bavi-vera

15.03.2019. 10:48

Njena ćerka, pevačica, je pravi skandal-majstor a njene ljubavne afere su nedavno zaprepastile ljude. A pogledajte Veru, mamu skandal-majstora.

Vera Ora Foto: veraora / Instagram

Rita Ora nedavno se našla u centru skandala kada su mediji pisali da je Viktorija Bekam pobesnela nakon saznanja da se Bruklin Bekam dopisuje sa Ritom i time je pevačica postala Viktorijin neprijatelj broj 1.

A pre toga, pisalo se da Džej Zi i Rita gaje međusobno mnogo više od prijateljstva, pa smo sigurni da je ni Bijonse ne miriše.

Buran ljubavni život obezbedio je Riti redovna gostovanja na naslovnim stranama medija, a sada se piše i o njenoj mami Veri.

Vera OraFoto: Profimedia

Vera (55) je nedavno uradila kampanju za liniju kupaćih kostima namenjenih ženama koje su prošle kroz mastektomiju. Ovi kupaći kostimi osmišljeni su da pomognu ženama i pokažu im da mogu da budu seksi i nakon takve borbe, ako tako požele.

Vera i RitaFoto: Profimedia

I Vera sama prošla je kroz mastektomiju sa 39 godina.

– Ako mogu da pomognem bilo kojoj ženi koja je prošla kroz isto, uradiću to u svakom slučaju – kaže Vera koja je po zanimanju lekarka opšte prakse.