vesna-se-na-tviteru-pozalila-da-je-dosla-kod-sina-i-snaje-i-poceo-je-rat:-„sin-me-je-posluzio-a-sigurno-se-pitate-gde-je-bila-snaja-–-evo-gde“

24.08.2019. 17:53

Odnosi snaja i svekrvi komplikovani su otkad je brak ustanovljen kao institucija, ali izgleda da je Vesna dala odgovor na to kako se uopšte dolazi do sukoba koji će trajati koliko i sam brak.

Vesnin tvit danas prepričava cela Srbija Foto: Profimedia

Tviter danas gori zbog primedbe svekrve po imenu Vesna koja je ovih dana posetila svoje mezimče i snaju. Sin se pokazao dostojnim te posete, snaja baš i ne. Uostalom, vidite i sami šta se dogodilo:

Tvit je obišao SrbijuFoto: Twitter

– Bili smo kod sina i snaje. Sin skuvao kafu, sipao sok, napravio picu, poslužio kolač…Sigurno se pitate gde je snaja, pa bila da nam otvori vrata kad smo krenuli – glasi kratka i otrovna primedba.

Naravno, posmatrači su se odmah podelili u dva tabora. Prvi, onaj na svekrvinoj strani, slaže se u tome da su današnje žene pune nepoštovanja, priželjkuju svojim ćerkama jednog takvog sina, busaju se u prsa da bi oni svekrvu dvorili do iznemoglosti i pitali ima li još.

A tu je i drugi tabor:

Ima i onih na snajinoj straniFoto: Twitter

Ima i onih na snajinoj straniFoto: Twitter

Ta, suprotna strana, uglavnom je šokirana nad spremnošću žene da snaju ogovara pred stotinama nepoznatih ljudi, a potom ih i ohrabruje u njihovom pljuvanju žene njenog sina.

Ima i onih na snajinoj straniFoto: Twitter

Tragedija u kojoj je sin morao da posluži rođenu majku sokom poprimila je uskoro i sarkastične tonove.

Ima i onih na snajinoj straniFoto: Twitter

Rasprava i dalje traje, a šta vi kažete? Da li je zaista nečuveno da sin posluži svoju majku i da li možda i majka malo preteruje?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.