vezbala-je-tokom-citave-trudnoce,-i-u-devetom-mesecu-pokazala-kako-izgleda:-svi-su-neverici!

13.05.2019. 07:10

Kara Sanders svojevremeno je proglašena za drugu najfit cicu na svetu, a sada je ponovo u centru pažnje i to zbog toga kako izgledna njen stomak u 40. nedelji trudnoće!

Vežbanje u trudnoći Foto: karasaundo / Instagram

Naime, ova bodibilderka iz Australije na Instagramu iz nedelje u nedelju dokumentuje fotografijama izgled svog trudničkog stomaka, te kako se njeno mišićavo telo menja.

Karina poslednja objava izazvala je posebno burne reakcije, s obzirom da je svega nekoliko dana deli od porođaja, a na njenom stomaku i dalje se ocrtavaju trbušnjaci!

“Mogla bih da se zakunem da imaš više mišića nego ja, koja nisam trudna”, “Ok, imaš bolje trbušnjake nego ja”, “Izgledaš fantastično”, “Apsurdno je imati takve mišiće u tako poodmakloj trudnoći”, bili su samo neki od komentara na račun atraktivne buduće mame.

Ova 29-godišnjakinja otkrila je da nije digla ruke od preanog vežbanja ni u trudnoći, iako je priznala da je u poslednje vreme ipak morala da smanje tempo jer joj je stomak prevelik.

“Uskoro će sve biti gotovo! Ljudi mi stalno pričaju da moram da budem spremna da je rodim, ali nisam. Želim da ostane ovde i bude velika i snažna i izađe kao pravi šef. Biće ovde kad dođe vreme. Stalno se krećem, dobro jedem i pijem mnogo vode. Trening izgleda više kao neko mrdanje i toliko je različit svakog dana. Ne mogu čak ni da vam dam preporuke da sledite, jer ih nema! Glavno je da je beba na prvom mestu i da je kretanje zdravo. Tražila sam pokrete koji aktiviraju prave stvari i koji su mogli da mi pomognu da držim bebu napred, i koji neće uključivati preteratno naprezanje ili bilo šta što bi moglo da ima dugoročno štetne posledice za moje telo”, napisala je Kara pored poslednje fotografije.