viktorija-(34)-se-godinama-molila-se-napokon-uda-i-skoro-da-je-digla-ruke,-a-onda-joj-je-telefon-zazvonio:-mesec-dana-kasnije,-desilo-se-ovo

Kristofer Rimer i Viktorija Vakulenko iz Liverpula imaju po 34 godine i u potrazi za idealnim partnerom spojio ih je internet, tačnije sajt za upoznavanje namenjen vernicima hrišćanima.

Njih dvoje su počeli da se dopisuju oko mesec dana pred Uskrs a prvi put su se videli 22. aprila. Već na prvom sastanku su se bavili temom eventualnog braka i uskoro je Kristofer i postavio ključno pitanje.

Viktoriju, poreklom iz Litvanije, zaprosio je na mestu gde su i imali prvi sastanak, u luci.

Kristofer je medijima rekao da godinama koristi ovaj sajt za upoznavanje, ali na njemu nije imao sreće dok nije naleteo na Viktoriju. Viktorija je, s druge strane, nalog na ovoj mreži imala svega nedelju dana pre nego što je naišla na Kristofera.

– Oboje smo se molili godinama da napokon nađemo pravu osobu i konačno uđemo u brak. I ona i ja smo bili na ivici da odustanemo. Zato smo oboje i koristili baš ovaj sajt za upoznavanje, jer je namenjen baš ljudima koji žele brak – kaže Kristofer.

Ispostavilo se, kako kažu, da pored želje za brakom dele i druga interesovanja.

– Oboje nas interesuju astronomija, svemir i zvezde, ali i moda. Ipak, glavno zajedničko interesovanje nam je vera.

I tako, posle samo par viđanja, rešili su da se venčaju što pre, na opšte iznenađenje njihovih bližnjih.

– O tome smo pričali još od 22. aprila, ali ja sam želeo da sve bude lepo urađeno. Zato sam se bacio na posao kako bih naučio da je zaprosim na ruskom jeziku, njenog oca je to posebno dirnulo – kaže Kristofer.

A Viktorija kaže da je presrećna što je donela tu odluku.

– Kad sam rekla tati da se udajem na trenutak je prebledeo, ali sada obožava Kristofera i super se slažu – kaže Viktorija, dodajući ida je svadba zakazana za 15. jun, a da će za medeni mesec ići u Barselonu. Kad se vrate, otvoriće svoju crkvu i posvetiti se porodičnom životu. Viktorija, inače, iz prethodnog braka ima dvoje dece – Kristofera (7) i Grejs (2).

BONUS VIDEO: Kako da znate da ste zavisni od interneta?

– Van sebe sam od sreće. Da mi je neko pre samo šest meseci rekao da ću uskoro biti venčan i da ću otvoriti crkvu, rekao bih mu da je lud – kaže Kristofer.