vimbldon-ce-goreti-od-lepote-jankove-supruge:-kad-ova-novosadjanka-useta-na-tribine,-nema-joj-ravne

01.07.2019. 14:50

Janko Tipsarević danas je na Vimbldonu pobedio Japanca Jošihita Nišioka, a uz njega je bila ona najjača podrška, a i najlepša, njegova supruga Biljana Tipsarević.

Janko Tipsarević Foto: Profimedia

Kako bodri muža, pokazala je na Instagramu, gde se na licu mesta možete uveriti i u njenu nadaleko poznatu atraktivnost.

Biljana Tipsarević ne samo da dobro izgleda već u Londonu demonstrira i odličan stil što ni ne čudi s obzirom da je ona modna dizajnerka (nije na odmet reći ni da među dizajnerima ima onih sa manje stila).

Biljana Tipsarević na VimbldonuFoto: Instagram

Poznata Novosađanka je među najlepšima na tribinama? Ma, suvišno je to i pitati. Ali znate šta je ono najlepše u celoj priči? Podrška koju poznati supružnici pružaju jedno drugome, od početka zabavljanja pa do danas, a deceniju su u braku.

Roditelji male Emili koja je nedavno u Beogradu odigrala meč protiv Stefana Đokovića i koja za tatu ume da baš jako navija, najbolji su primer istinske bračne harmonije.

Biljana koja se bavila i televizijskim voditeljstvom, a koja je diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu gde je završila i master studije, i naš teniser jači su od svih izazovima koje im donose njihove javne profesije.

Ljubav je kriva za to? Šta bi drugo bilo?

A Biljana nije jedina iz porodice Šešević kako glasi njeno devojačko prezime, koja je udata za tenisera. Njena mlađa sestra Jovana je u braku sa nemačkim teniserom Rajnerom Šitlerom.