U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  KURŠUMLIJA- Ni najstariji ljubitelji fudbala u Kuršumliji ne pamte ovakve pripreme za jednu utakmicu kao što je slučaj sa sutrašnjim duelom između Kosanice i Topličanina. Bezbednosne službe rade svoj posao i sve je isplanirano do poslednjeg detalja.

  -Štampali smo 1.000 karata koje delimo besplatno. Topličanin je dobio 50 ulaznica. Niko neće moći da uđe na stadion bez ulaznice a kontrolu na ulazu i na utakmici vršiće privatno obezbeđenje koje smo angažovali jer je FS RIS proglasio ovaj duel utakmicom visokog rizika-kaže Radovan Eraković, ppredsednik Kosanice i apeluje na sve učesnike, posebno navijače da se potrude da sve protekne fer i sportski.

  Kako saznajemo navijači Topličanina će biti smešteni u delu od mesta gde se završavaju tribine do korner zastavice. Biće udaljeni najmanje petnaestak metara od navijača Kosanice a između njih će biti kordon policije. Prema nezvaničnim informacijama o bezbednosti će brinuti čak 35 policajaca i 12 pripadnika privatnog obezbeđenja. Na ulazu će biti pretres pa navijači ne mogu da unesu ništa na stadion. Utakmicu će suditi sudije koje sude utakmice Prve lige a napravljen je spisak svih službenih lica koji mogu uz legitimisanje da uđu na stadion. Neće biti dozvoljen ulaz navijačima na drugi ulaz pa će svi gledaoci biti na tribini.

  Inače, utakmica nema nikakvog rezultatskog značaja jer Kosanica ima samo teorijske šanse da u slučaju pobede pretekne Topličanin.

  Zašto je stvorena ovolika tenzija pred ovu utakmicu više nije ni važno. Najvažnije je da sve protekne sportski.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466802