vodimo-vas-na-avanturu-sa-silvesterom-staloneom:-akcija-koju-ne-smete-da-propustite-–-kazu-da-je-zapaljivo

Američki glumac koji je u svetskoj kinematografiji debitovao 1970. godine, obeležio je istoriju akcionih filmova i uneo je u ovaj žanr brojne novitete zahvaljujući neobičnom glumačkom izrazu.

Glasom i stasom je poznati Njujorčanin osvojio, i to na samom početku karijere, ne samo publiku već i kritičare.

Važno je izdvajati se u svetu filma, a njemu je to uspelo u toj meri da mu je uloga Rokija donela i svetsku popularnost i nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg glumca.

Roki Balboa i Džon Rambo postavili su previsoke standarde….

Stalone koji se bavi i režiranjem i pisanjem scenarija, od 1970. pa do danas nije pravio veće pauze, a sada se vraća….

Da, dobro ste pročitali! Stalone je spreman za novu veliku akciju. I to u u trećem nastavku franšize „Plan bekstva“ u kojem igra Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost.

Povratak je Slaj stavio pred zadatak sa kojim se nije ranije sretao.

Silvester Stalone i Dejv Bautista Foto: Promo

“Snimili smo ceo film za neviđeno kratko vreme – samo 17 noći, ali smo radili bez pauza. Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ali sam ponosan na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije da bismo napravili pravu realnu tuču, a to više niko ne radi. Devon Sava (režiser, prim. a ) složio se sa mnom kad sam mu rekao da će biti bolno i rekao: „Samo napred“. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni“, izjavio je.

Akcija koju ne smete da propustiteFoto: Promo

U zanimljivom glumačkom izazovu Stalonea prati Dejv Bautista, a misija im je spasavanje ćerke IT direktora iz Hong Konga, koju je, kako se ispostavlja, kidnapovao sin Breslinovog bivšeg saradnika.

Radnja se zahuktava nakon što isti čovek kidnapuje i Rejovu ćerku, a glavne junake potraga odvodi u tajni zatvor u Letoniji – Đavola stanica. Ime kaže sve… a izazov nije nimalo lak.

Spasioci se bukvalno bore sa vremenom. Tik -tak… Da li će Slaj uspeti?

Nas je siže filma koji sutra stiže u bioskope baš zaintrigirao, a vi imate priliku da ga među prvima u Srbiji pogledate. Kako?

Silvester Stalone kao Roki Foto: Profimedia

Dovoljno je da tačno odgovorite na pitanje – kada je Silvester Stalone prvi put zaigrao Rokija Balbou u filmu „Roki“?

Odgovor napišite u komentaru ispod teksta (saznajte sve detalje o tome kako da se registrujete i ostavite komentar na našem portalu, a komentari na Ženi. rs nikad nisu bili kreativniji), a mi ćemo TRI NAJBRŽA ČITAOCA koji TAČNO odgovore nagraditi sa PO DVE KARTE za projekciju filma „Plan bekstva“, u bioskopu „Takvud“ („Tuckwood“, Kneza Miloša 7a), 26.7. u 20 i 15 časova.

Sigurni smo da ste gledali „Rokija“. Film Džona Dž. Avildsena ispratile su brojne generacije, od njegove premijere pa preko silnih repriza.

MALA POMOĆ: početak teksta može da vam pomogne u davanju tačnog odgovora.

Stalone i Džejmi KingFoto: Promo

A ovo može da vas dodatno podstakne. U „Planu bekstva“ igraju i Kurtis Džekson i Džejmi King koja glumi ćerku Silvestera Stalonea, a koju ste gledali u hit filmovima: „Pearl Harbor“, „Waiting for Forever“, „Mother’s Day“.

Fifti SentFoto: Promo

Iznenađenjima nije kraj, na filmskom platnu videćete i Fiftija Senta. Sva ova imena mnogo obećavaju!

Setite se, Staloneu nije trebalo mnogo vremena da savlada sve ono što akcioni filmovi traže od glumaca, a zamislite ga sada, sa iskustvom, i filmskim i životnim.

I vi ste pred izazovom. Ko će najbrže tačno odgovoriti: „Kada je Stalone prvi put igrao Rokija?“.