voditeljka-je-2016.-godine-objavila-da-boluje-od-raka-a-sada-se-ponovo-oglasila-i-instagram-je-eksplodirao-8222ovo-je-jedina-magicna-rec-koja-mi-je-trebala8220

31.03.2019. 08:16

Popularna voditeljka Debra Džejms 2016. godine je objavila da boluje od raka debelog creva u četvrtom stadijumu. Danas je objavila novu vest i Instagram je eksplodirao.

Debra Džejms Foto: Instagram

U glamuroznom izdanju Debra (37) je sa svojim fanovima podelila fenomenalnu vest – posle proteklih par vrlo teških meseci, lekari su joj, kako je napisala, rekli magičnu reč. Ta reč glasi: „Stabilno“.

– „Stabilno“! To je magična reč koju želi da čuje svako ko se bori sa metastazama – kaže Debra na Instagramu.

– Ove nedelje sam prošla kroz gomilu testova i bila van sebe od straha i nervoze. Cilj testova bio je da se proveri da li moji novi lekovi rade posao. Presrećna sam što imam potvrdu da rade. Kad mi je rak galopirajući, to je kao da jurimo auto-putem nenormalnom brzinom. Trenutno stojimo na crvenom svetlu i motor je ugašen. Ne znamo koliko dugo – poručilo je.

Inače, Debra je sa javnošću delila svoje najintimnije strahove, pa je tako govorila i o mogućnosti da ode u centar za palijativno zbrinjavanje.

– Samo osamo odsto ljudi preživi tip raka od koga bolujem, tako da sam primorana da razmišljam o tome kako ću umreti i kako želim da umrem – rekla je nedavno.

Kako je tada objasnila, dom je za nju sveto mesto i želela je da njena deca imaju srećne uspomene na nju u tom domu, a ne uspomene na to kako je tamo umrla.

– Na svu sreću, još uvek nije vreme da razmišljam o centru za palijativno zbrinjavanje. Zahvaljujući brilijantnim lekarima i dalje sam ovde i uživam u životu – poručila je.