vrdnik-aqua-medica-u-sluzbi-zdravlja

Naš tim pored doktrora fizijatra  čine strukovni  i viši fizioterapeuti, medicinske sestra i maseri.

Ordinacija Aqua Medica poseduje najsavremeniju  aparaturu i inovativnu opremu  za sprovodjenje fizikalnih procedura.

AquamedicaFoto: Promo

Terapijske procedure  koje se sprovode u ordinaciji su elektroterapija ( dijadinamicne struje, interferentne struje, galvanizacija,elektroforeza, elektrostimulacija, TENS ) ,  ultrazvuk, laser, megnetoterapija, shockwave terapija , mehanoterapija, limfna drenaza, trakcija kicmenog stuba, hidroterapija ( cetvorocelijska kupka , hidromasaza) , fototerapija i robot za vežbanje (Kinetek).

AquamedicaFoto: Promo

Od posebnih procedura koje Aqua medica  poseduje je hiperbarična komora – terapija čistim ( 100%) kiseonikom koji se udiše pod pritiskom većim od atmosferskog. Takodje ,ordinacija  je  obogaćena najnovijim   superinduktivnim magnetom  koji u kratkom vremenskom roku uklanja bol  kod razlicitih stanja bilo da su akutna ili hronicna. Uvedena je i terapija Tecar aparatom , poslednja inovacija u oblasti termoterapije. Korisćenjem ove terapije omogućen je brži oporavak i revaskularizacija tkiva, kao i smanjenje upalnih procesa, stimulisanje limfnog sistema, ubrzavanje prirodnog procesa oporavka mišića i osetno smanjenje bola već  nakon prve terapije.

AquamedicaFoto: Promo

Indikacije za Banjsko lečenje u našem centru ( Aqua medica)  u Hotelu Premier Aqua su:

–          Degenerativni i zapaljenski reumatizam

–          Stanja nakon povreda  koštano-zglobnog i mišićnog sistema

–          Neurološka oboljenja ( Neuropatija,polineuropatija,MS,pareza i paraliza..)

–          Prevencija i lečenje osteoporoze

–          Prevencija i lečenje skolioze,kifoze

–          Prevencija i lečenje komplikacija kod dijabetesa

AquamedicaFoto: Promo

Doktor Hadi se već dve godine uspešno bavi estetikom  tj. hijaluron filerima. Postupak je bezbolan i kratkotrajan , a efekat je vidljiv  odmah nakon postupka.

Aqua medica vrlo  uspešno posluje  od 2012 godine.   Kvalitet rada se prepoznaje i  klijenti se rado vraćaju u Hotel Premier Aqua. Pod nadzorom stručnog tima Aqua Medice posvećenost gostu je u segmentima  prevencije, lečenja i rehabilitacije.  Boravak u našim termomineralnim bazenima, Wellness i Spa centru sigurno će prijati vašem organizmu zbog svog lekovitog svojstva i pozitivnog dejstva aktivnih supstanci.

Rezultati su neizostavni  kad  se koriste najsavremenije  procedure  u sluzbi  zdravlja klijenta.  Iskoristite blagodeti prirode i priuštite sebi zdravlja na dohvat ruke.