ЗА ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА У 2016-2017.ГОДИНИ ЈОЗИЋИМА ИСПЛАЋЕНО ГОТОВО 4 МИЛИОНА ДИНАРА?ЈОЗИЋ К

Поштовани грађани, као и што смо најавили почели смо са објављивањем анализе рада Зорана Јозића:

Зоран Јозић на место председника општине Блаце дошао је 2016. године након локалних избора на којима је Српска напредна странка остварила победу, а он као носилац изборне листе и први на листи, потом изабран за председника општине. Пре тога налазио се на месту народног посланика за кога је изабран после републичких избора 2014. године. На рачуну општине када је Српска напредна странка дошла на власт било је око 100 милиона динара неутрошеног новца из ранијег периода. Сав овај новац је потрошен, а општина је здужена још поврх тога, а да ништа од значајних инфраструктурних пројеката није одрађено. Позицију председника општине Блаце Јозић је користио искључиво за лично богаћење и обезбеђивање себе и своје породице.

О томе говори податак да је Јозићима за ћишћење снега 2016-2017 године. Исплаћено око 4 милиона динара. Ово је само један од послова који је је Јозић обезбедио себи и својој породици захваљујући позицији председника општине и Вучићевом изабранику у општини Блаце.

Искористио је грађане Блаца да би себи и својим ближњима осигурао будућност о трошку свих грађана. За то време на месту начелника општинске управе Блаце налазио се Зоран Милутиновић, који је оптужен за примање мита у поступку који се води пред Вишим судом у Нишу. Мулутиновић је Јозићев први сарадник и идејни творац политике ,, Блаце месна заједница“.

Питамо се зашто људи масовно напуштају општину Блаце? Зашто смо од општине којa је била позната по шљиви и младима постали општина позанта по криминалу и корупцији?

Наставиће се…


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...