za-damu-u-aninom-drustvu-kazu-da-ima-najbolje-noge-u-celoj-srbiji:-ova-fotka-to-i-dokazuje,-a-evo-u-kakvoj-su-posebnoj-vezi-njih-dve!

26.05.2019. 09:26

U subotu su bračne zavete razmenili Dragana Džajić i Miloš Ivanović, brat proslavljene teniserke Ane Ivanović, a ovo je svakako bilo venčanje godine koje je cela Srbija sa pažnjom posmatrala.

Ana Ivanović sa kumom Miroslavom Najdanovski Foto: anaivanovic / Instagram

Javnost je posebno zanimalo u kakvoj će toaleti da se pojavi trudna Ana Ivanović, a ona svojim modnim izborom nikod nije ostavila ravnodušnim.

Lepa brineta blistala je u asimetričnoj glamuroznoj haljini optočenoj šljokicama koja je jasno pokazala njen trudnički stomačić, a iskombinovala ju je uz jednostavne srebrne sandale sa kaišićima i upečatljiv nakit.

Savršeno izdanje lepe AneFoto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Ana je bila vidno raspoložena, te nije skidala osmeh sa lica, a koliko se dobro provodila na venčanju svog brata dokazuju i njene objave na Instagramu.

Teniserka je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira sa bratom, ali i bliskim prijateljima, a nama je za oko zapala fotka na kojoj je Ana u društvu lepe Miroslave Najdanovski, njene venčane kume i proslavljene srpske plivačice.

Miroslava se odlučila za interesantnu toaletu u kombinaciji senf i petrolej boje, u kojoj je istakla svoje duge, vitke noge po kojima je i poznata.

Podsetimo, Najdanovski se 2017. penzionisala nakon 20 godina impresivne karijere, a boje Srbije branila je čak tri puta na Olimpijskim igrama.