za-ovo-ne-postoje-reci-tamara-u-drustvu-modnog-cara-danasnjice:-onim-sto-je-nosila-pobedila-je-svaku-svetsku-zvezdu-–-doslovce

30.06.2019. 13:59

Zamislite glamuroznu haljinu koja donosi dašak retro mode, a koja drži korak da trendovima i nadilazi ih! Zamislite najbolju haljinu na svetu! A mi možemo da se kladimo da ste zamislili baš ovakav model.

Tamara Kalinić Foto: Instagram

Savršenu haljinu nosi modna blogerka Tamara Kalinić koja je juče u Londonu sa kreativnim direktorom Balmaina Olivijeom Rustenom slavila njegovu kolekciju „Balmains neakers“.

U društvu modnog cara današnjice, kako je opravdano nazvati Rustena, Tamara je još jednom dokazala zbog čega je najuticajnija modna blogerka sa ovih prostora. Ovo „modna“ trebalo bi da se posebno podvuče jer je ona jedna od retkih, ako ne i jedina, domaća influenserka koja je od početak karijere radila ono što njena profesija i nalaže – promovisala modu, i to prvo modu, pa tek onda sebe.

A haljina je istinska čarolija… Spoj one zaboravljene ženstvenosti i inovativnih savremenih modnih ideja koje oplemenjuju ženstvene krojeve.

Blogerka čije je modno umeće svet prepoznao (kao i 763 hiljade ljudi na Instagramu) neumorno predstavlja modne predloge na svojoj internet platformi.

Pronašla je i promovisala savršen kupaći kostim za leto – jednodelni Šane model, u duhu klasičnog stila ove kuće koji poput njene haljine slavi ženstvenost.