za-ovog-srbina-i-ovu-poljakinu-pricalo-se-da-su-savrsen-par:-razveli-su-se-posle-cetiri-godine-braka,-a-onda-je-on-srecu-pronasao-pored-nje

13.06.2019. 21:18

Bila je naša poznata snaja, a ond aje 2011. stavila tačku na brak sa srpskim poznatim modelom Sašom Kneževićem.

O prelepoj Poljakinji Anji Rubik i atraktivnom Srbinu, dok su bili zajedno, dosta se pričalo, a najviše se isticalo da su njih dvoje, zbog fizičke skladnosti i istih profesija, savršen par.

Nažalost, uverili smo se da „savršenosto“ nije presudno za jednu ljubav koja je, dok je trajala, ovako izgledala.

RODIO SE U KANADI, A ZBOG OOVGA JE POSTAO POČASNI GRAĐANIN ŽARKOVA:

Zatvori

Anja Rubik

Anja Rubik koja je juče napunila 36 godina (rođena je istog dana kada i Adrijana Lima), odrastala je u rodnoj Poljskoj, ali i u Grčkoj, Kanadi, Južnoj Africi… U manekenstvo se zaljubila gledajući spot „Freedom“ Džordža Majkla u kojem se pojavljuju supermodeli devedesetih.

Originalan stil

Postala je članica poljske modne agencije, a onda se uputila za Pariz gde je počela njena modna priča. Debitovala je na Pariskoj nedelji mode pre 20 godina, a prvu kampanju je kao članica agencije „Next management“ ostvarila sa brendom „Chloe“.

Anja i kampanja za „Guči“

Poljakinja specifičnog izgleda i slobodnog duha koju su na početku karijere stavljali na liste najboljih modela sveta, dobila je veliki kompliment od Karla Lagerfelda, tadašnjeg kreativnog direktora „Šanela“ koji je rekao da je Anja njegova inspiracija.

Karijera ispunjena uspesima

Pre 10 godina učestvovala je na reviji „Viktorija skret“, a onda se na istom događaju pojavila i 2010. i 2011. godine. Bila je na 25 naslovnica inostranih naslovnica „Voga“, a Entoni Vakero ju je , poput Lagerfelda, proglasio svojom muzom. A ona ga je noseći njegovu haljinu na Met Gali 2012. bukvalno proslavila.

Kan, 2015.

Anja koja je na crvenom tepihu uvek bila drugačija, sa Sašom Kneževićem verila se 2010. u Beču. Venčali su se 2011. na Majorci.

Kakav par!

Saša koji je takođe ostvario uspešnu internacionalnu karijeru kao model, nosio je smoking, dok je Anja bila u prekrasnoj i tako originalnoj, kratkoj venčanici.

Kakav stil!

Dok su bili zajedno, važili su i savršeno odevn par. On ima stila, ona ima stila, pogledajte kako su izgledali jedno pored drugog.

U modnoj kampanji

Njih dvoje su, dok su bili u braku, često sarađivali, a na zajedničkim fotografijama su zaista ostavljali utisak „para iz bajke“.

Kako je sve ovo nestalo?

Anja i Saša rastali su se 2015. Dugo se nije znalo da se poznati par razveo. Međutim, nakon što se nikako nisu mogli videti zajedno u javnosti, stvari su postale jasne, a istina je isplivala na površinu.

Saša i nova ljubav

Anja intezivno radi, i na crvenom tepihu priređuje pozitivne modne šokove, Saša se ponovo zaljubio i sa ženom sa slike dobio sina.