za-ovu-beogradjanku-kazu-da-ima-svetski-stil:-za-aleksandrom-se-svi-okrecu,-a-ona-bez-ovih-pet-stvari-ne-izlazi-iz-kuce

03.07.2019. 10:49

Znate kako se modne greške brzo uoče? Istom tom brzinom se primeti i nečiji dobar stil, a modna blogerka Aleksandra Bojović ima ukusa.

Aleksandra Bojović Foto: Instagram

Devojka u čije modne predloge svakodnevno gleda više do 18 hiljada ljudi na Instagramu fantastično pliva kroz sve modne žanrove, a za vas specijalno izdvaj pet TOP trendova za leto.

PRVI TREND

„Nakit je trend koji nikad ne izlazi mode. Ove godine nastavlja se trend nakita organskih oblika koji su inspirisani prirodom. Nose se tako minđuše sa nepravilnim biserima, ogrlice sa kamenjem iz prirode, po koloritu ili obliku“, izdvaja blogerka.

DRUGI TREND

„OVOg leta u modi su ručno rađeni slameni šeširi, za čiju izradu su kao inspiracija poslužile razlilite kulture, ali i različiti periodi modne istorije“.

TREĆI TREND

„Nose se i asimetrični krojevi: košulje i haljine, dovoljno ženstvene, ali ne i provokativne. One mogu da se kombinuju uz bele patike, ili uz štikle za večernji izlazak“.

ČETVRTI TREND

„U trendu su i suknje iznad kolena u boho silu. Važno je da budu od kvalitetnih materijala, a nose se i ravne sandale ili papuče. I mogu da se nose celog leta, ali i na jesen, uz kratke kaubojske čizme“.

PETI TREND

„Ne zaboravite na klač torbe. Dobra klač torba će oplemeniti i najobilniju haljinu. Ona je modni ukras, a i veoma je praktična. Posebno ih izdvojile one koje su u formi knjige ili one koje oslikavaju narodnu umetnost iz celog sveta“.

BLOGERKA BIRA BLOGERKE

Aleksandrin stil privlači brojne radoznale poglede, a njoj su pažnju dobrim stilom privukle ove blogerke:

– Pernille Teisbaek

– Debora Rosa

– YOYO CAO

ALEKSANDRA BRILJIRAL NA INSTAGRAMU, A OVE SRPKINJE NA CRVENOM TEPIHU: