za-ovu-spansku-politicarku-kazu-da-je-dvojnica-megan-markl:-i-stvarno-lice!

29.05.2019. 15:35

Na svetskoj političkoj sceni pojavila se dvojnica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl. Već na prvi pogled vidite da njih dve veoma, veoma liče.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl Foto: Profimedia

Dvojnica Megan Markl je španska advokatica i političarka Begona Viljasis (44), članica Gradskog veća u Madridu i kandidat za gradonačelnika ovog grada.

Poznato politčko ime neodoljivo podseća na Megan Markl ili je bolje reći da supruga princa Harija veoma liči na Begonu. Imaju čak i sličan osmeh.

Ne, nije Megan Markl na slici, Begona Viljasis jeFoto: Profimedia

Špankinja je, poput Megan poznata ne samo zbog svoje pozicije, već i zbog stila, a kako se njene slike ređaju, tako sličnost koja je spaja sa članicom britanskog dvora sve više dolazi do izražaja.

Sa suprugom Ignasijom AguadomFoto: Profimedia

U pravo se zaljubila gledajući filmove o advokaturi. Studije prava završila je na Univerzitetu San Pablo, a magistraturu na Univerzitetu „Pontificia Comillas“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nekoliko godina živela je u Americi (rodnoj zemlji Megan Markl), a u Španiji je poznata i kao pravni analitičar koji je svoje stavove često iznosio na malim ekranima.

Pre nekoliko dana sa ćerkicom ispred bolnice u MadriduuFoto: Profimedia

Begona je nedavno dobila treću ćerkicu, a njen izlazak iz porodilišta u Madridu bio je veoma primećen. Eto još jedne sličnosti sa Megan.

Kada je vojvotkinja 6. maja rodila sina Arčija Harisona, a zatim sa suprugom predstavila bebu, bili su to svetski događaji broj jedan.