za-sekund-se-desio-dupli-spektakl:-a-pre-sest-godina-zbog-ovoga-je-svet-gledao-u-nevenu

13.05.2019. 12:38

Nevena Božović (Ivanović) prošetala je sinoć crvenim tepihom Evrovizije u Tel Avivu. Na ceremoniji otvaranju muzičkog takmičenja pevačica se pojavila u crnoj haljini koju su mnogi okarakterisali kao “GOT” izdanje.

Naša predstavnica Nevena nastupiće sutra na prvoj polufinalnoj večeri na kojoj će izvesti autrsku pesmu “Kruna”. Imaće veliku podršku iz Srbije, a i podršku jednog posebnog muškarca koji ju je i sinoć pratio.

Od pomoći će joj sigurno biti i evrovizijsko iskustvo iz 2013. Pa da se podsetimo toga!

Zatvori

Nevena Božović sa ekipom juče u Izraelu

Nevena je nosila kreaciju dizajnerke Nevene Ivanović koja je stajala i iza njena haljine za Beoviziju, a koja je osmisila i njen stajling za sutrašnju važnu noć.

I on…

Nevenu su pratili članovi njenog tima među kojima je i muzičar Mladen Lukić, ali je uz nju bio i njen suprug crnogorski pilot i ugostitelj Nikola Ivanović sa kojim se pre nekoliko meseci venčala u Budvi.

Nevena i Nikola

I dok je Nevena bila odevena u stilu “Igre prestola”, Nikola je bio u daleko ležernijoj odeći i trudio se da bude po strani za vreme fotografisanja na crvenom tepihu.

Crno-beli svet

Elegantni i ekscentrični, sudeći prema reakcijama na Instagramu, dopali su se velikom broju stranih fanova Evrovizije. Na Jutjubu po broju pohvala prednjače Rusija, Azerbejdžan i Francuska.

Nevena i Sara Jo

Kada je kao članica tri “Moje tri” koji su pored nje činile Sara Jovanović (na slici) i Mirna Radulović išetala na evrovozijsku scenu 2013. u Švedskoj, bila je u potpuno drugačijoj modnoj varijanti.

Šarenilo na sceni

Nevena je ove godine u crnom, a pre šest godina je bila u modnom šarenilu. Devojke su izgledale “slatko”, ali u ovim kostima nisu dobile visoke modne ocene.

Srce za publiku

Pesma “Ljubav je svuda” za koju je tekst napisal Marina Tucaković, a koju je komponovao Saša Milošević nije ih odvela u finale.

Držimo plačeve!

Nevena je sad dobila drugu šansu, a ako neko može da je iskoristi, to je definitivno ova devojka! Nevena je prva takmičarka na Evroviziji koja je učestvovala na juniorskom Evrosongu 2007. u Roterdamu (pesmom “Piši mi” osvojila je treće mesto9 i koja će se sada oprobati sa seniorima.