za-vencanje-iz-bajke-krunisite-svoju-ljubav-u-etno-selu-„vrdnicka-kula“-smestenom-u-srcu-prelepih-fruskogorskih-pejzaza

Ne morate da tražite više, jer sve to postoji u ponudi etno kompleksa “Vrdnička kula”, izgrađenog na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“. U pitanju je mesto izolovano od svega urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi u banji Vrdnik.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Čist vazduh, mirisi lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje, vazduh koji oduše aromom kedra, ruzmarina, mente, šumskog voća i meda, kao i pogled na predivnu prirodu će mladencima i njihovim gostima, osim veselja, pružiti mir i opuštanje za sva čula.

Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12. veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela “Premier Aqua”.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Sala za svadbe etno hotela „Vrdnička kula“

Luksuzna restoranska sala je kapaciteta do 500 mesta, uz mogućnost deljenja u tri manje sale, za manji broj zvanica, te predstavlja idealan prostor za venčanja koje ćete godinama čuvati u dragom sećanju.

Profesionalni tim će uz apslolutnu angažovanost oko organizacije učiniti sve da vaš savršen dan prođe upravo tako – savršeno.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Predivna crkva

U okviru Etno kompleksa nalazi se crkva Sv. Georgija, tako da je u ovom jedinstvenom ambijentu etno naselja moguće organizovati i crkveno i građansko venčanje.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Mladenački bungalov

Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi.

Kroz vrata ove kuće možete uploviti u svoj novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

Etno naselje “Vrdnička kula”Foto: Promo

Smeštaj za zvanice

Obezbeđen je i smeštaj za goste u etno apartmanima ili sobama hotela „Vrdnička kula“. Kapacitet etno naselja „Vrdnička kula“ čine 22 sobe i jedan apartman i 10 bungalova idealnih za smeštaj višečlanih porodica.

Gosti koji koriste uslugu smeštaja mogu dodatno da uživaju i u spa centru hotela “Vrdnička kula”.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Poklon za sve mladence

Svim mladencima se daruje poklon noćenje u mladenačkom bungalovu ili u apartmanu Etno hotela po njihovom izboru.

Briga o mladencima tu ne prestaje. Etno restoran „Vrdnička kula“ svim mladencima za prvu godišnjicu braka daje poklon-večeru.

Etno kompleks “Vrdnička kula”Foto: Promo

Izaberite etno kompleks „Vrdnička kula“ za ostvarenje svojih snova i probudite se okruženi šumom, pticama, termalnim izvorima. Vratite se prirodi i uživajte u svakom segmentu njenog bogatstva.