zabavljao-se-sa-najlepsim-zenama-sveta,-nikad-nije-hteo-da-se-ozeni,-sklopio-je-lazni-brak-i-nacisto-se-opustio:-usao-je-ponovo-u-teretanu-i-kad-je-skinuo-majicu-nastao-je-muk

31.07.2019. 20:05

Irski glumac Kolin Farel bio je i ostao omiljeno lice velikog platna. Problematično ponašanje i zavisnost od opijata i alkohola u nekoliko navrata su mogli da mu unište karijeru, ali je zbog svoje dece 13 godina trezan i sad se ponovo vraća u formu.

Kolin Farel u teretani Foto: Profimedia

Kolin Farel je godinama gajio imidž lošeg momka i zavodnika sa visikijem u jednoj i cigaretom u drugoj ruci. S obzirom na to da više od decenije je trezan, za svoje dobro, nakon rehabilitacije je ispao iz forme, ali i to se promenilo.

Paparaci su uhvatili Kolina Farela tokom treninga i glumac se uveliko vraća u fromu.

Kolin FarelFoto: Profimedia

I dok glumac ne krije mišiće, svoj privatni život od samog početaka karijere krije od očiju znatiželjne javnosti, ali zna se ime njegove sadašnje djevojke.

Naime, glumac se poslednje dve godine viđa sa atraktivnom Keli Meknamarom, a u Holivudu je poznat po tome što se je bio sa poznatim ženama, kao što su Anđelina Džoli, Salma Hajek i Demi Mur, a osvojene su bile i Britni Spirs, Karmen Elektra, El Mekfirson i Lindzi Lohan.

Kolin FarelFoto: Profimedia

Glumac se nikad se nije ženio, ali ima dvoje dece iz propalih veza. Ipak, jednom prilikom je ipak stao pred oltar na romantičnom odmora na Tahitiju sa tadašnjom devojkom, glumicom i pevačicom Amelijom Varner koju je upoznao 2000. godine.

Kolin FarelFoto: Profimedia

“Ceremonija se održala na plaži, ali taj brak nikada nije bio legalan. Bila je to stvar koju smo uradili na odmoru”, rekao je jednom Kolin. Četiri meseca nakon romantičnog putovanja par je raskinuo.

Kolin Farel bez obzira na sve nastavlja dalje sa svojim ljubavnim životom.