„zaboravila-sam-da-ga-obucem,-zurila-sam“:-zbog-plesa-raskalasne-najvijacice-i-komentatoru-se-usporile-mozdane-vijuge

13.09.2019. 19:09

Plavuša koja je bez teksta ostavila košarkaškog komentatora i bivšu NBA zvezdu Endrua Gejza tokom utakmice između Brazila i SAD-a je danas je glavna tema dana.

Navijačica o kojoj danas svi pričaju Foto: screenshot

Nakon što je kamera na svetskom prvenstvu u Kini pokazala lepu navijačicu koja je zatresla grudima, a nije nosila grudnjak, dotad pričljivi komentator naglo je zaćutao. Ruskinja Latika En za sekund je ukrala šou.

– A… podrška koju imaju od svojih fanova… – govorio je 54-godišnjak uz nekoliko pauza u govoru, a snimak je postao viralni hit.

– Srećna sam što moja ličnost privlači toliko puno pažnje nakon što sam bila na utakmici SAD-a i Brazila u Šenženu. Prijatelji su me videli na televizijama i internet stranicama širom sveta. Hvala na svim vašim komentarima – napisala je na društvenim mrežama ova plavuša, koja zapravo nije Brazilka nego Ruskinja.

– Nekoliko sati pre utakmice nisam znala hoću li da je gledam. Nekoliko sati kasnije kamere su me uhvatile kako plešem, nisam znala da me gleda ceo svet – rekla je Latika.

☝🏻Sčastьe – эto putь, a ne sudьba.
Rabotaйte, kak budto vы ne nuždaetesь v denьgah, lюbite tak, kak budto vas nikogda ne ranili, tancuйte tak, kak budto vas nikto ne vidit. Zanimaйtesь samorazvitiem, ulыbaйtesь😜, putešestvuйte✈️.

☝🏻 Happiness is the path, not destiny.
Work as if you do not need money, love as if you have never been hurt, dance as if nobody sees you. Engage in self-development, smile🙂, travel✈️ #mood #happy #red #inred #devuškavkrasnom #devuška #sčastьe #leto #svoboda #

„Hvala ti, Endru Gejz, što si pohvalio moju novu haljinu. I, da… Zaboravila sam grudnjak. Ali, dame, kome se to ne dogodi kad žuriš?“, napisala je i dodala da je šteta što nisu pobedili Brazilci, već seksi ruska navijačica.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here