zadigla-je-haljinu-u-kolima-i-pokazala-ono-cega-se-vecina-zena-stidi:-„ovo-je-je**no-normalno-i-ljudski“

17.04.2019. 22:23

Poznata glumica Džamela Džamil redovno na društvenim mrežama podstiče žene da vole i prihvate svoje telo. Sada je ukazala na nesigurnost koja pred leto pogađa gotovo sve žene i poslala moćnu poruku.

Zadigla je haljinu i poslala moćnu poruku Foto: jameelajamilofficial / Instagram

Džamela Džamil široj javnosti je poznata po ulozi u seriji “The Good Place”, a ekipi sa društvenih mreža po tome što ceni svoju prirodnu lepotu i promoviše svesnost o tome kod drugih žena u svetu. Tako je sada na Instagramu posvetila jedan post celulitu. Sedi u automobilu, zadigla je haljinu kako bi joj se videla gola noga i celulit preko čega je napisala “Love every inch”.

– Čak i za malo celulita kažu da je “loše”. Nije loše, j***no je normalno. Ljudski je. Zahvalite svojem telu danas. Ono je vaš prijatelj. Nezavisno od toga šta vam moda i film kažu. Ovo su moji “babe-bumps” – napisala je ispod slike.

Da, dala je ime rupicama od celulita – “babe-bumps”.

Ovo je uglavnom ono što Džamila radi. Na svojim društvenim mrežama često objavljuje ohrabrujuće postove u kojima nam govori kako moramo da volimo sebe i svoje telo baš takvo kakvo je, a i neretko upozorava ostale poznate da prestanu da promovišu nezdrave životne navike.