zajahala-je-muza-nasred-ulice,-a-jasno-je-da-su-najsrecniji-u-holivudu:-13-godina-starija-„najruznija-srecnica“-bespovratno-je-zarobila-srce-slavnog-frajera!

Glumac je uslikan dok je nosio nasmejanu i očito dobro raspoloženu Deboru na krkačama, pa nije teško pogoditi koliko je par uživao u ovok večeri, premda su i inače poznati kao pravi hedonisti i opušteni dvojac koji živi za trenutak .

Par je uživao sa prijateljima Foto: Profimedia

Ovaj potez holivudskog zavodnika samo je još jedan dokaz u nizu da je beskrajno zaljubljen u svoju ženu, iako su u braku već 23 godine!

Podsetimo, par je zajedno od 1996, što je samo po sebi dovoljan dokaz da su retko dobar spoj, premda im niko nije u početku davao mnogo šanse. Naime, Debora je od čuvenog glumca starija 13 godina, ali društvo nije samo u tome videlo problem, već i u činjenici da ova plavokosa dama nije klasična holivudska lepotica.

Hju i Debora na crvenom tepihu Foto: Profimedia

Išli su dotle da su je prozvali “najružnijom srećnicom na svetu”, jer je uspela da zavede i zadrži jednog od najpoželjnijih muškaraca – zgodnog, slavnog, bogatog, šarmantnog Hjua.

No, Džekmen je odmah znao da se za njega neće pojaviti nijedna druga. I tako je do dan danas, a njihov odnos je blistavi primer stabilnosti i zajedništva.

“Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao”, istakao je glumac jednom prilikom.

Podsetimo, par je dugo radio na potomstvu, a posle niza bezuspešnih pokušaja na kraju su usvojili dvoje – sina Oskara (18) i ćerku Avu (13).