zamenica-predsednika-opstine-blace-suzana-veljovic-na-sastanku-na-temu-brendiranje-lokalnih-samouprava

Zamenica predsednika opštine Blace Suzana Veljović učestvuje na današnjem sastanku u Beogradu koji se održava na temu Brendiranje – Stvaranje boljeg okruženja za život i poslovanje koji se organizuje u okviru Programa za podršku lokalnim samoupravama na putu ka EU koji finansira Kraljevina Švedska a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština.

Na sastanku će biti reči o brendiranju gradova i opština a na panelu će svoje primere predstaviti opština Nykoping i grad Skelleftea iz Švedske, kao i mnoge razvojne agencije iz regiona.
Zamenica predsednika opštine Blace saopštila je ovim povodom da Opština Blace radi na promociji svoje opštine, proizvoda kao i na zaštiti geo porekla kada su u pitanju naši najpoznatiji brendovi.
“Učinićemo sve da prestane stagnacija razvoja opštine i trudimo se da svojim angažovanjem na ovakvim skupovima i uključivanjem cele lokalne zajednice doprinesemo razvitku Blaca u svim segmentima u kojima je naše Blace najbolje, a to su zdrava hrana, rakija, vino… – rekla je Suzana Veljović, zamenica predsednika opštine Blace”.
Ona je rekla da  će lokalna samouprava uključiti sve gradjane u planiranju razvoja opštine i upoznati ih sa našim idejama i projektima i da samo zajedno u saradnji sa gradjanima i njihovim potrebama opština Blace može u korak sa svetom.