zapalili-su-crveni-tepih-u-veneciji-ovim-socnim-poljupcem,-a-kazu-da-je-ona-najfatalnija-italijanka:-pogledajte-samo-njenu-carobnu-haljinu-–-prelepa-je-u-njoj!

01.09.2019. 22:26

Ako bi morali da izdvojimo jednu damu koja je sinoć na petoj večeri 76. Venecija film festivala zasenila sve druge onda je to svakako Đulija De Lelis.

Đulija i Andreo zapalili su publiku sočnim poljupcem Foto: Screenshot / Instagram

Atraktivna crnka pojavila se ruku pod ruku sa svojim verenikom – čuvenim motociklistom Andreom Janoneom, a par je zapalio masu razmenivši sočne poljupce na crvenom tepihu.

Ova fatalna Italijanka blistala je u u predivnoj, raskošnoj toaleti nežnoroze boje u kojoj je istakla svoje bujne grudi.

No, kako je ova haljina imala i dubok šlic, Đulija je pokazala svetu i svoje zategnute noge, a sudeći po njenom stavu i ponašanju sinoć – jasno je kako joj je pošlo za rukom da osvoji neke od najpoželjnijih Italijana.

Ona je pre veze sa ovim MOTO GP vozačem imala romasu sa muzičkim producentom Andreom Damanteom, a bila je verena i za pevača Irama.

Inače, Đulija se proslavila na društvenim mrežama i jedna je od najuticajnijih italijanskih influensera – na Instagramu je prati više od 4 miliona ljudi. Učestvovala je i u tamošnjem rijaliti šou „Veliki brat“, a važi i za svojevrsnu modnu ikonu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.