zaposleni-sirom-sveta-poludeli-za-novim-svetskim-trendom,-a-super-je-za-zdravlje-odusevicete-se-kad-shvatite-da-u-cetvrtak-posle-posla-mozete-da-se-prikljucite-i-vi

U pitanju su učesnici manifestacije SBB Serbia business run – trke na pet kilometara, koja se ove godine održava u pet gradova u Srbiji. Jedino što vam je potrebno da biste učestvovali jeste da zajedno s kolegama nagovorite nadređene u svojoj firmi da se svi zajedno prijavite se za ovaj događaj. Shvatite to kao jedan sjajan, a istovremeno i zdrav, vid tim bildinga.

U ovoj velikoj trci, čiji je moto “Znaš da možeš”, mogu da učestvuju svi zainteresovani zaposleni iz jedne kompanije koji su, a svi zajedno čine jedan tim. Procenjeno je da će se trci priključiti preko 10.000 zaposlenih iz 600 kompanija širom Srbije.

Prva trka je u aprilu održana u Subotici, druga u Kragujevcu, u četvrtak, 13. juna trčaće se u Beogradu, dok su 19. septembra i 10, oktobra na redu Niš i Novi Sad.

Trka duga pet kilometara prilagođena je rekreativcima i nema vremenskog ograničenja. Sve učesnike trke očekuju vredni pokloni, a one najbolje i posebne nagrade. Ipak, najveća nagrada će svakako biti dobar osećaj, rad na sebi i svom zdravlju, pomeranje sopstvenih granica i timski duh.

Ove godine u Beogradu se dodeljuje specijalni trofej “Beogradski Viktor” u preko 20 kategorija. U okviru IT sektora, kao najmasovnijeg po broju učesnika – dodeljuje se i specijalna nagradu za Najbržu IT devojku.

Za sve učesnike SBB Serbia business run manifestacije obezbeđena je večera i veliki After Work & Run Party, na kom ne samo da možete da steknete kontakte koji će vam biti od koristi za posao i karijeru već, ako već niste, možda možete da upoznate i ljubav svog života.

Pogledajte delić dobre atmosfere tokom i nakon trke koja je održana u Subotici:

Zašto bi svako od nas trebalo da trči?

– Trčanje je najbolji vid treninga za sve zaposlene.

– Trči se na otvorenom, što je jako važno ako sedite i više od 10 sati na dan na poslu.

– Trči se kada želimo i kada imamo vremena.

– Trčanje je individualno, ne treba nam sparing partner, ekipa ili prethodni dogovora.

– Trčati se može bilo gde, što se uklapa i sa vašim poslovnim putovanjima, nema gubitka navike redovnog vežbanja.

Prijave su zatvorene i nije moguće više prijaviti tim.

Home