zaradjivao-je-milione,-sad-se-kardiolozi-hvataju-za-glavu-zbog-njega:-fudbaler-pustio-stomak-–-ali-bas

Čuveni Ronaldo Nazario Luis Lima je na Frontameri u Španiji sa porodicom.

Krstari luksuznom jahtom, a izgleda zabrinjivajuće. Fudvaler se vidno ugojio, a višak je najvidljiviji na njegovom stomaku.

Dešava se često da se profesionalni sportski nakon odlaska u penziju ugoje, zbog nagle promene stila života, a kardiolozi neretko upozoravaju da je višak masti na stomaku veliki rizik ne samo za srčani udar nego i za brojna druga kardio-vaskualrna oboljenja.

Ronaldo sa porodicom i prijateljima Foto: Profimedia

Ronaldo koji će 18. septembra napuniti 43 godini, a koji se smatra jednim od najboljih napadača svih vremena (bio je najbolji fudbaler sveta 1996. i 1997. godine) , već duže vreme vodi borbu sa gojaznošću.

ŠOKANTNA BIOGRAFIJA KOKO ŠANEL:

Poslednji je trenutak da se osvesti i da povede računa o navikama koje su ga dovele do ovakve kilaže.

Ronaldo sa partnerkom Selinom LoksFoto: Profimedia

Ronaldu koji je u Španiji sa decom, pažnju na brigu o zdravlju mogla bi da skrene i partnerka Selina Loks, a bivši igrač Intera, Barselone i Real Madrida vodio je baš uzbudljiv ljubavni život.

Fudbalska zvezda se 1999. oženila Marijom Domingez, dobila sa njim sina Ronlada (koji nosi prezimena oba roditelja), a onda se od nje razvela 2004. Otišao je od Milene, ali je ostala velika ljubav kao uspomena.

Tri godine nakon razvoda ušao je u brak sa Marijom Beatris Antonije. I bio sa njom do 20012.

Najburniju vezu imao je sa Danijelom Sisareli, koja je počela i završila se 2005.

Pre nekoliko godina počeo je vezu sa mladom Selinom. Da li zato što je ušao u četrdesete ili zato što je ljubav sa Selinom zaista posebna, ali Brazilac je zbog ove plavuše porimiro buran život.

Ipak, njihova veza zasad ne traje duže od prethodnih Ronaldovih romansi. Imaju još vremena za raskid. Mi im svakako želimo da veza potraje!

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.