Zašto su studenti iz Kuršumlije osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića?

Juče je Kosovska policija objavila je snimak navodno osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića. Ispostavilo se da se radi o studentima iz Kuršumlije, Ivanu Dimitrijeviću i Milošu Radosavljeviću koje su nadzorne kamere na dan ubistva snimile u Kosovskoj Mitrovici.
U porodici Ivana Dimitrijevića koju smo posetili kažu da nisu mogli da veruju kada su prepoznali da se na snimku navodno osumnjičenih nalazi njihov sin koji se nalazi na master studijama na Tehničkom fakultetu  u Кosovskoj Mitrovici.
– Moj sin nije ni znao šta se dešava niti da je objavljena njegova i slika njegovog druga na svim medijima. Javio mu je neki kolega i on je začuđen pitao mene i suprugu šta da radi. Naravno da smo mu savetovali da odmah ode u policiju što su on i Miloš učinili u četvrtak u kasnim popodnevnim satima, kaže njegov otac Miloš koga svi poznaju u gradu kao vrednog čoveka koji sakuplja već godinama sekundarne sirovine i od toga izdržava porodicu.
Nakon saslušanja u policiji za koje su se dobrovoljno javili, oduzeti su im telefoni i saslušanje je, kako nezvanično saznajemo nastavljeno i danas iako se radi o dobrim studentima koji su se očigledno našli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, pa su ih snimile nadzorne kamere u Kosovskoj Mitrovici dok su odlazili na fakultet na dan ubistva Olivera Ivanovića.
Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...