zaustavite-sve-nasa-pevacica-je-presla-igricu-i-jos-sest-slika-koje-ce-vam-objasniti-neke-stvari

15.03.2019. 07:25

Milanska nedelja mode na ulicama modne prestonice je najbolji pokazatelj kakvo je trenutno stanje u izboru modnih komada. Retro-izgled koji je spoj trendova iz devedesetih, šezdesetih sa elemenitma futurzima je najdominatniji. Bez obzira na to da li pratite modne trendove ili ne, ovo je idealno mesto da pokupite nekoliko fora i fazona. Neke devojke iz Srbije već šetaju modne komade koji su hit u svetu, a jedna naša pevačica u njima izgleda tako dobro.

Zatvori

Zmijica minđuša

Pri izboru asesoara budite kreativni i birajte ono što vam pristaje. Nije bitno da li je u pitanju zmija, sova ili neka druga životinja ili simbol.

Bomber jakna

Bomber jakna ne izlazi iz mode. U ovom slučaju za jaknu su specifična spuštena ramena i mekana tekstura materijala, što je idealno za prolećne dane.

Hvala ti, bako

Pa, verovali ili ne, naše bake su modna preteča fazona koji je jako popularan. Vezana marama i naočare su idealan izbor za dnevnu varijantu ili kad vas frizura izneveri.

Lateks mantil

Proleće ne može da prođe bez mantila. Sjajni lakovani dugi mantili u bojama su efektni i izgledaju odlično.

Ukosnice

Ukosnice više nisu samo za devojčice, već za sve žene. Ovaj simpatičan detalj može da upotpuni vaš izgled.

Futurističke naočare

Kad su naočare u pitanju, trenutno dominiraju futuristički modeli.

Kupite fore i fazone od Senide

Pevačica Senida je zvanični modni kralj na našim prostorima. Modne fore i fazone treba upravo pokupiti od Senide, tako da – trk na njen Instagram.