zaustavite-sve,-ovaj-covek-je-presao-igricu!-citave-veceri-nije-se-odvojio-od-jezivog-detalja.-ne-znamo-da-li-da-mu-se-divimo-ili-cudimo

07.05.2019. 11:03

Met Gala održana je sinoć u Njujorku, a ovaj dugoočekivan modni događaj doneo nam je toliko apsurnih i bizarnih izdanja, da ćemo imati danima o čemu da pričamo, a da se ne umorimo!

Džared Leto Met Gala Foto: Profimedia

Met Gala je za temu imala „Camp: Notes of Fashion“, pa je zapravo i poenta bila preterati, pokazati kič, originalnost, neumerenost, biti ekscentričniji nego ikada, pustiti maštu na volju…. I gotovo svi su to i uradili, ali Džared Leto je prešao igricu! I to zaista!

Kakav potez!Foto: Profimedia

Holivudski glumac, i inače poznat po ekstravagntnom stilu, na crvenom tepihu pojavio se u pompeznoj crvenoj Guči haljini od crvenog baršuna ukrašenoj kristalima, ali jedan detalje ukrao je sve poglede!

Naime, Letu je društvo pravilo njegova sopstvena glava! Budimo precizniji – replika njegove glave, i to toliko verna replika da je to prilično jezivo, a od iste se nije odvojio nijednog trenutka, ponosno paradirajući sa istom naokolo.

Zaustavite takmičenje, evo pobednika u apsurdu!Foto: Profimedia

Inače, ovo zadovoljstvo nošenja samog sebe košta oko 10.000 dolara, a reč je o patentu brenda Guči, koji je 2018. šokirao svet revijom na kojoj su modeli nosili replike svojih glava.

Ni nakon zvaničnog dela ceremonije Džared se nije odvojio od ovog bizarnog detaljaFoto: Profimedia

Bilo kako bilo – dugokosi glumac svakako je pokupio brojne simpatije ovim gestom, definitivno uzevši titulu „majstora preterivanja“.