zavela-je-32-godine-starijeg-glumca,-a-sa-ovakvim-telom-i-lepotom-to-nije-bilo-tesko:-go-go-plesacica-nije-stidljiva…

Spekuliše se da je 55-godišnji holivudski glumac do te mere zaljubljen da je spreman da i treći put stane na ludi kamen. Navodno par već živi zajedno u Los Anđelesu, a upoznali su se prošle godine na jednoj zabavi.

Izvor blizak zgodnoj plesačici rekao je medijima da Džoni želi što pre da oženi Polinu, te da jedva čeka da otputuju u Rusiju kako bi upoznao njene roditelje.

Ni Dep ni Polina nisu se oglašavali kada je reč o ovoj temi, ali zanimljivo je da je ona otputovala u rodni Sant Petersburg čim se saznalo za ovu romansu. Novinari su kontaktirali i njene roditelje, koji su istakli da ne komentarišu Polininin privatni život.

„Neću dati intervju bez Polinine dozvole! Njen privatni život je njena stvar. Zato vam ne mogu reći ništa o tome“, poručio je otac ove plesačice.

Nije teško pogoditi čime je lepa brineta osvojila slavnu holivudsku zvezdu – dovoljno je da bacite pogled na njen Instagram profil. Mladu Ruskinju krasi neobična lepota, bujne obline i isklesana figura koju rado pokazuje.

Zanimljivo je i da je upravo ova seksi Ruskinja pravila društvu glumcu dok je boravio u Srbiji i radio na snimanju novog filma „Minamata“, a tada ju je javnost okarakterisala kao „misterioznu devojku“. No, ubrzo je njen identitet otkrio britanski „Dejli Mejl“.

Podsetimo, Džoni Dep već ima dva braka za sebe i jednu vanbračnu zajedniuc. U prvom braku sa Lori Alison izdržao je svega dve godine, ali nakon toga uspeo je da veri čak tri glumice: Dženifer Grej, Šeril Fen i Vinonu Rajder.

Njegov emotivni život obeležila je i burna veza sa manekenkom Kejt Mos, sa kojom je imao praktično patološki odnos. Kada su 1998. konačno stavili tačku na svoju romansu, u Depov život uplovila je francuska glumica Vanesa Paradi, koja se zapravo bila njegova najdugovečnija ljubav.

Vanesa i Džoni proveli su 14 godina zajednoFoto: Profimedia

Par nikada nije stao pred oltar, ali su zajedno proveli 14 godina i zajedno imaju i dvoje dece. Razišli su se u prijateljskim odnosima, a o svemu su obavestili javnost 2012. godine.

No, ono što je trajno narušilo ugled glumca u javnosti jeste odnos sa mladom glumicom Amber Herd. Naime, ona je 2017, nakon manje od dve godine braka, podnela zahtev za razvod od optužbe da ju je psiho-fizički maltretirao, za šta je priložila i foto dokaze.

Suđenje je i dalje u toku, a Džoni od starta tvrdi da je sve izmišljotina, te da je u čitavoj priči on žrtva. Šta je istina pokazaće vreme, kao i to da li će mu nakon brojnih neuspeha, sa lepom Polinom stvari ipak upaliti.